Σάββατο, 20/04/24
Ολυμπιακός (U20) - Παναθηναϊκός (U20)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών! (photos)

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Βασίλης Βούζας (Προπονητής Ολυμπιακού): “Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και απέδειξε πως εάν πιάσει καλή απόδοση δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία αλλά σκοπός της Ακαδημίας είναι να βελτιώνει τα παιδιά και να τα φτιάχνει καλούς ποδοσφαιριστές για να παίξουν στην μεγάλη ομάδα. Είχαμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά είχαμε δουλέψει σκληρά και πετύχαμε τον στόχο μας. Το Πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και γι’ αυτό ο Ολυμπιακός πρέπει να βλέπει κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Η Ακαδημία μας δουλεύει σωστά και έχει αποτελέσματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει και να χειροκροτήσει τα παιδιά”.

Θανάσης Ανδρούτσος (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού): “Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι. Εύκολο το κάνουμε εμείς με την απόδοση μας. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά και πρέπει συνεχώς να δίνεις το 200% για να πετύχεις. Είτε παίζεις στην πρώτη ομάδα είτε στην U20. Ήταν μια νίκη με μεγάλο σκορ και για να έρθει αυτό δουλέψαμε πολύ. Η ομάδα μας δείχνει χαρακτήρα. Η νίκη ανήκει σ’ όλους. Στην ομάδα και όχι σ’ αυτούς που πέτυχαν τα γκολ”. 

Μάριος Βρουσάι (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού): “Συγχαρητήρια σ’ όλους για τη νίκη. Παίξαμε μ’ έναν αντίπαλο που δεν είχε ηττηθεί έως σήμερα αλλά τον κερδίσαμε. Ακούσαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και δουλέψαμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Δεν έχει σημασία που έβαλα δυο γκολ. Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα. Συνεχίζουμε. Φοράμε την φανέλα του Ολυμπιακού και οι ευθύνες είναι μεγάλες”. 

Κώστας Πανάγου (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού): “Μπράβο σ’ όλους. Είχαμε σχεδιάσει με τον προπονητή μας πολύ καλά το παιχνίδι και παίξαμε όπως έπρεπε. Όλοι μας θέλουμε να βοηθάμε την ομάδα και να βελτιωνόμαστε ως ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός μας παρέχει τα πάντα”. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...