Δευτέρα, 16/09/24
Ολυμπιακός

Όλο το story σχετικά με την ανανέωση του Βούρου!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Σε “σίριαλ” έχει μετατραπεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 20χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού, Πραξιτέλη Βούρου.

Λίγο πριν τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου, ο νεαρός στόπερ βρέθηκε πολύ κοντά στον Πανιώνιο (ως δανεικός), ωστόσο τελικά παρέμεινε στους “ερυθρόλευκους”. Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, οι οποίες όμως δεν προχώρησαν σχεδόν καθόλου.

Αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν έπαιρνε καθόλου χρόνο απο τον προπονητή της ομάδας, Πάουλο Μπέντο. Χαρακτηριστικό για να καταλάβετε όσα γράφουμε είναι πως ο 20χρονος άσος, δεν έχει αγωνιστεί καθόλου στη φετινή σεζόν, παρά το γεγονός πως έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι με τη πρώτη ομάδα και ενώ πέρυσι είχε πάρει λίγες ευκαιρίες και πίστευε πως φέτος θα πάρει περισσότερα παιχνίδια στα “πόδια” του.

Δημοσιεύματα τις προηγούμενες μέρες έκαναν λόγο για “κόλλημα” στην ανανέωση λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του νεαρού αμυντικού. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με όσα γράφτηκαν, ο Βούρος φαίνεται να ζήτησε απο τον Ολυμπιακό 450.000 ετησίως, ποσό το οποίο οι “ερυθρόλευκοι” δεν ήθελαν να δώσουν με τίποτα. Στη συνέχεια όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια.

Η υπόθεση πάντως είναι περίπλοκη, την ώρα που ο 20χρονος, έχει μπει στο “ψυγείο” απο τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος δεν φαίνεται να θέλει να του δώσει ευκαιρίες. Αυτό φαίνεται πως είναι το σημαντικότερο εμπόδιο στην υπόθεση, καθώς ο Έλληνας αμυντικός, θέλει να πάρει αγωνιστικά λεπτά και να προσπαθήσει να πείσει τον προπονητή του.

Στο μυαλό του ποδοσφαιριστή υπάρχει και το εξωτερικό, το οποίο φαντάζει πλέον ως η πιθανότερη λύση. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Βούρος αναμένεται τον ερχόμενο Γενάρη να ψάξει για ομάδα, προκειμένου να πάει δανεικός, με μόνη προϋπόθεση οτι θα πάρει αρκετά παιχνίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λαμία (U19) - Καλλιθέα (U19)

Πέρασε από τη Λαμία η Καλλιθέα!

Η Καλλιθέα έφυγε από τη Λαμία, επικρατώντας με 2-1 για την 4η αγωνιστική της Super League U19. Οι...
Γερμανία

“Παστέλωσε” το πρώτο ο… Τζίμας και μετά αποβλήθηκε!

Ο Στέφανος Τζίμας σκόραρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Νυρεμβέργη, αλλά η συνέχεια δεν......
Ισπανία

Είχε… χαρές η Ρεάλ – Παντρεύτηκε ο 18χρονος Εντρίκ!

Τα σκαλιά της... εκκλησίας ανέβηκε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, που παντρεύτηκε την αγαπημένη του. Ο νεαρός...
Ολυμπιακός

Γιατί ο Μεντιλίμπαρ δεν είχε νεαρούς της U19 στο...

Δίχως ούτε έναν παίκτη από την U19 διεξήχθη η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναιτωλικός... Η απόφαση αυτή, όμως,...
Ισπανία

Μεγάλο πλήγμα για τη Μπάρτσα με Όλμο!

Ο Ντάνι Όλμο έχει τραυματιστεί σοβαρά, με αποτέλεσμα να φέρει πονοκέφαλο στο Χάνσι Φλικ. Ο Ντάνι Όλμο είναι...