Κυριακή, 22/02/26
Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2026
Ιταλία

Ντοναρούμα: Ο Μπουφόν μου φέρεται σαν αδερφός!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο 18χρονος τερματοφύλακας της Μίλαν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Μάλιστα δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως αδερφό του.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη και ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή η Μίλαν. Ο λόγος για τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (γεννημένος στις 25/02/1999) τον οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν ως διάδοχο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Τι δήλωσε όμως ο ίδιος ο 18χρονος γκολκίπερ για αυτές τις φήμες, αλλά και για τη σχέση που έχει με τον 38χρονο “φύλακα” της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας:

“Πάντα είναι πολύ δυνατό το συναίσθημα να φοράς αυτή τη φανέλα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου γι’ αυτή την ευκαιρία. Αποτελεί πάντα τιμή μου. Έχω πολύ καλή σχέση με τον Τζίτζι, μου δίνει πάντα συμβουλές και μου φέρεται σαν αδερφός μου. Προσπαθώ να παρακολουθώ κάθε κίνησή του στην προπόνηση και τον ευχαριστώ πολύ.

Ολοι λένε ότι είμαι ο διάδοχος του Τζίτζι. Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος μόνο στη Μίλαν και στο πώς θα κάνω καλά τη δουλειά μου, καθώς αυτή είναι η ομάδα που υποστηρίζω από παιδί. Είμαι ήδη σε μία κορυφαία ομάδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφατικό πέρασμα από το Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε με 5-0 του...

Πέρασε από τη Λάρισα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λάρισα, επικρατώντας με 0-1,...

Έκανε ανατροπή και πήρε τρίποντο η U17 του Παναθηναϊκού!

Η U17 του Παναθηναϊκού, αν και βρέθηκε πίσω στο...

Πέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναιτωλικού με 4-0, για την...

Τρίποντο με ανατροπή για την U19 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ