Δευτέρα, 22/12/25
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025
Τρίκαλα

Ντεμπούτο Βουτσελά με την πρώτη ομάδα των Τρικάλων!

Ο νεαρός Νίκος Βουτσελάς (γεννημένος στις 04/01/1999) αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στην ομάδα των Τρικάλων.

Προχθές πήρε το “βάπτισμα του πυρός” από τον Γιώργο Γεωργιάδη και υπερασπίστηκε την εστία της πρώτης ομάδας των Τρικάλων, κόντρα στον Πανσερραικό για το πρωτάθλημα της Football League.

Ο 17χρονος βρίσκεται στα Τρίκαλα από το καλοκαίρι της σεζόν 2015-16, όπου και ήταν ο 3ος τερματοφύλακας της ομάδας. Η γρήγορη εξέλιξη, η θέληση για δουλειά και το πείσμα του να μαθαίνει οδήγησαν τον Γιώργο Γεωργιάδη να του δώσει φανέλα βασικού.

Το talentabout επικοινώνησε με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Τρίκαλα και πρώην τερματοφύλακαΓιόζεφ Βάντσικ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό γκολκίπερ.

Αναλυτικά:

“Ο Νίκος είναι ένα νεαρό παιδί με καλά στοιχεία, πολύ καλός τερματοφύλακας και δείχνει πρόθυμος να δουλέψει σκληρά. Από πέρυσι, πίστεψα σε αυτόν και έφτασε η στιγμή να αναγνωρισθεί ο κόπος του. Είναι μόλις 17 ετών και είναι αρκετά ώριμος για την ηλικία του. Η συμπεριφορά του είναι άψογη και μαθαίνει γρήγορα. Αν συνεχίσει να προσπαθεί, μια λαμπρή καριέρα ανοίγεται μπροστά του”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ένα χρόνο, η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του 17χρονου γκολκίπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από το Αγρίνιο η U15 της Κηφισιάς!

Η U15 της Κηφισιάς πέρασε τον Παναιτωλικό, επικρατώντας με...

Ένα και… καλό για τον Παναιτωλικό επί της Κηφισιάς!

Ο Παναιτωλικός πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, επικρατώντας με...

“Διπλό” στη Λάρισα για τον Πανσερραϊκό!

Νίκη για τον Πανσερραϊκό στη Λάρισα με 2-0, για...

Νίκη για την U17 της Λάρισας επί του Πανσερραϊκού!

Η Λάρισα έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε με...

Νίκησε την Κηφισιά και προκρίθηκε ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, επικρατώντας με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ