Τετάρτη, 17/04/24
Ατρόμητος (U17) - Ολυμπιακός (U17)

Μοιρασιά στο Περιστέρι!

H U17 του Ατρόμητου αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2), απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League U17.

Η ομάδα του Περιστερίου μόλις στο 8′ πήρε προβάδισμα στο σκορ, με γκολ του Νιτσάκη έπειτα από ασίστ του Μουρελάτου.

Λίγο πριν την συμπλήρωση 25′ στην αναμέτρηση (24′), η U17 του Ατρόμητου έκανε το 2-0, με δράστη εκ νέου τον Νιτσάκη, ο οποίος αξιοποίησε την σέντρα του Αυγουστάτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήταν σαφέστατα καλύτερος, καταφέρνοντας έτσι στο τελευταίο 25λεπτο να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 69′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεοφυτίδη, ο Σταυρόπουλος με πλασέ μείωσε σε 2-1. Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος (90+3′). Ο Ζιάκας έβγαλε την σέντρα με τον Παπαδόπουλο να διαμορφώνει με πλασέ το τελικό 2-2.

Η σύνθεση της U17 του Ατρόμητου: Μάνδας, Πάτσικας, Σκουτέρης, Ανδριόπουλος (68′ Στοϊλας), Βιταλιώτης, Χοχλάστος, Αυγουστάτος, Μουρελάτος (56′ Διακογεωργίου-88′ Λέσι), Βαγγέλης (60′ Σαββίδης), Νιτσάκης, Ξενοπανάγος

Η σύνθεση της U17 του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Κακάμης (46′ Τσιριγώτης), Παπαγγελής (56′ Γαλούπης), Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (56′ Οικονομίκος), Φιτόπουλος (68′ Σταυρόπουλος), Βοϊλης, Κατσούκης (46′ Μαργαρίτης), Ζιάκας

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της U17 του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο όμως κυριαρχήσαμε και με τις ευκαιρίες που κάναμε θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει νικητές. Δείξαμε χαρακτήρα. Έτσι θέλουμε την ομάδα. Δεν λέμε πολλά. Συνεχίζουμε την δουλειά μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Τζολάκη στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει σαν προτεραιότητα του την ανανέωση του νεαρού κίπερ, που βλέπει το συμβόλαιο του...
Champions League

“Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη...
Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...