Παρασκευή, 29/03/24
Ολυμπιακός

Η κριτική των νέων του Ολυμπιακού!

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Ρέτσο (γεννημένος στις 09/08/1998) και Γιώργο Μανθάτη (γενννημένος στις 11/05/1997). Ο μεν πρώτος αγωνίστηκε βασικός, ενώ ο δεύτερος πέρασε ως αλλαγή τα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά:

Ρέτσος: Μια χαρά στάθηκε ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος σε ορισμένες περιπτώσεις έκοψε με φανταστικό τρόπο τους αντιπάλους του. Υπήρχαν πολλά ζευγάρια μάτια πάνω του και με δεδομένο ότι παίζει αριστερό μπακ που δεν είναι η φυσική του θέση, στάθηκε πολύ καλά.

Μανθάτης: Μπήκε προς το τέλος του αγώνα και είχε μια καλή ενέργεια από τα δεξιά, όπου πέρασε έναν αντίπαλό του, αλλά η σέντρα του κόντραρε σε αντίπαλο. Προσπάθησε να βοηθήσει στο δεκάλεπτο περίπου που αγωνίστηκε ο νεαρός.

Μετά το τέλος του αγώνα οι δυο ποδοσφαιριστές δήλωσαν:

Ρέτσος: “Είναι δύσκολο μετά από τέτοια απραξία να βρούμε ρυθμό τόσο εύκολα. Είχαμε όμως πολλές φάσεις για να νικήσουμε. Είναι δύσκολο μετά από διακοπή Εθνικών ομάδων να βρούμε ρυθμό. Δείξαμε όμως ότι ήμασταν καλύτεροι. Πήραμε την πρόκριση και τώρα θα πάμε στην Κύπρο για να παίξουμε για την πρώτη θέση. Είναι σημαντική για εμάς η εμπιστοσύνη του προπονητή. Πρέπει να του δείχνουμε ότι αξίζουμε να βρίσκουμε σε αυτό το επίπεδο. Ο καθένας πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό του”.

Όσο για την θέση του αριστερού μπακ; “Οπου με βάζει ο προπονητής πρέπει να παίζω. Εχω παίξει εννιά παιχνίδια σε αυτή τη θέση και πρέπει να βελτιώσω και το αριστερό μου. Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο”.

Μανθάτης:

 Για το ματς και πως έφταιξε και δεν πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός:

“Πιστεύω ότι έλειψε το τελείωμα των φάσεων. Ήμασταν λίγο άτυχοι, αλλά θα το ξεπεράσουμε, το σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση, στους “32” της διοργάνωσης, που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Τώρα θα πάμε στην Κύπρο για να πάρουμε την πρώτη θέση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

 Για την αγωνιστική απραξία και αν επηρέασε την ομάδα:

“Σίγουρα έλειπε ο ρυθμός, αλλά έχουμε αρκετούς διεθνείς παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται με τις εθνικές τους ομάδες. Όποτε δεν θα το βάλω τόσο πολύ ότι επηρέασε την παρουσία μας. Κυρίως η ομοιογένεια και η έλλειψη πειθαρχίας, ίσως και η αγωνιστική συμπεριφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε στροφές, πετύχαμε το γκολ. Μετά δεχθήκαμε την ισοφάριση, το καλό είναι όμως ότι δείξαμε χαρακτήρα και κάναμε και άλλες φάσεις, που θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε τη νίκη. Δεν έγινε, αλλά δεν μένουμε εκεί”.

Για την παρουσία του ίδιου και του Παναγιώτη Ρέτσου στην ίδια ενδεκάδα:

“Είναι σημαντικό να βλέπεις τον συμπαίκτη σου, που είσαι τόσα χρόνια στην Ακαδημία, να παίζει βασικός. Ο προπονητής μας έχει δώσει πολλές ευκαιρίες, μας δίνει παραπάνω κίνητρο να δουλεύουμε ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...