Παρασκευή, 19/04/24
Εθνική Νέων (U19)

Γλυκόπικρη ήττα για την Εθνική Νέων (U19)!

Την ήττα από την αντίστοιχη της Αγγλίας (0-2) γνώρισε η U19 της Εθνικής, στο τρίτο (και τελευταίο) της παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Euro 2017.

Το πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο να προσφέρει, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν απείλησε την αντίπαλη εστία.

Η U19 της Αγγλίας πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 20’ όταν ο Αλεξάντερ Άρνολντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1.

Στο 24’ ο Δημήτρης Λημνιός επιχείρησε να δοκιμάσει το πόδι του από μακρινή απόσταση, ωστόσο ο Ράμσντειλ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα και μάζεψε την μπάλα δίχως να ανησυχήσει.

Στο 28’ ο Γουίλοκ επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Σιαμπάνη αλλά ο τερματοφύλακας της U20 του ΠΑΟΚ μάζεψε την μπάλα χωρίς πρόβλημα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Λημνιός και πάλι προσπάθησε να απειλήσει την εστία των Άγγλων από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 31’ η ομάδα του Γιάννη Γκούμα έγινε εκ νέου απειλητική αλλά το περιφερειακό σουτ του Σπύρου Νάτσου μάζεψε ο Ράμσντειλ χωρίς δυσκολία.

Δέκα λεπτά πριν βγει το ημίχρονο ο Μίγγος σούταρε ξανά από μακριά αλλά η μπάλα κόντραρε σε ποδοσφαιριστή των Άγγλων και έφυγε κόρνερ.

Στο 40’ ο Λημνιός με πολύ όμορφο σλάλομ έφτασε έξω από την περιοχή του Ράμσντειλ αλλά το σουτ που δοκίμασε εξουδετερώθηκε από τον Άγγλο κίπερ ο οποίος έδιωξε μακριά.

Στο 43’ λίγο έλειψε να “ξεφύγει” το παιχνίδι όταν Πανάγου και Γκριν είχαν μία μίνι αψιμαχία η οποία δεν συνεχίστηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Ο διαιτητής της συνάντησης τους τιμώρησε αμφότερους με κίτρινη κάρτα.

Ο Σαλόμπα στο 63’ έκανε το 0-2 για τους Άγγλους κλειδώνοντας” ουσιαστικά το τρίποντο για τα “λιοντάρια”.

Η ήττα αυτή έφερε την U19 της Εθνικής στην θέση του ομίλου πίσω από την Αγγλία και μπροστά από την Ουαλία (επικράτησε 6-2 του Λουξεμβούργου στο άλλο ματς του ομίλου).

Η σύνθεση της U19 της Ελλάδας: Σιαμπάνης, Βαλμάς, Ρέτσος, Νικολάου, Βρουσάι (88′ Οικονομίδης), Νάτσος, Λάμπρου, Πανάγου, Μίγγος, Λημνιός (90+3′ Μιλόγεβιτς), Σαμπανίδης (46′ Παυλίδης)

Η σύνθεση της U19 της Αγγλίας: Ράμσντειλ, Αλεξάντερ Άρνολντ, Σαλόμπα, Σούλιμαν, Ντα Σίλβα, Ντέιβις, Φίλντ, Στέρλινγκ, Γουίλοκ (74’ Νμέτσα), Γκριν (58’ Σεσσενιόν), Χεπμπουρν-Μέρφι (80′ Μαβιντίντι)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...