Πέμπτη, 15/01/26
Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου, 2026
Ιταλία

Γκολ και γράφει ιστορία ο Κιν!

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο 16χρονος φορ της Γιουβέντους, Μόισε Κιν, καθώς σε περίπτωση που σκοράρει στην σημερινή αναμέτρηση της “γηραιάς κυρίας” κόντρα στην Σεβίλλη για το Champions League, θα γίνει ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού.

Κατηγορία στην οποία μέχρι τώρα πρωτοπόρος είναι, ο γνώριμος σε όλους από την θητεία του στον Ολυμπιακό, Πήτερ Οφορίκουε, αφού με την φανέλα των “Πειραιωτών” είχε σκοράρει εναντίον της Ρόζενμποργκ το 1997 σε ηλικία 17 ετών και 195 ημερών.

Δεύτερος στην σχετική κατάταξη βρίσκεται ο Ματέο Κόβατσιτς, που σκόραρε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε ηλικία 17 ετών και 215 ημερών, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Σεσκ Φάμπρεγκας και Μπόγιαν Κρκιτς, οι οποίοι σκόραραν για λογαριασμό της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα αντίστοιχα σε ηλικία 17 ετών και 218 ημερών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τον Μύθου!

Ο ΠΑΟΚ χτίζει ακόμη ένα ταλέντο και ο Ανέστης...

Ο ΠΑΟΚ παίρνει ταλέντο της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή της...

Ο νεαρός Ρολάκης έχει “κλέψει” την “καρδιά” του Ρούμπιο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιάννης Ρολάκης, έχει "κερδίσει" τον...

Απίστευτο ξύλο σε αγώνα νεαρών στην Ισπανία – Εισβολή και από… γονείς!

Για ακόμη μια φορά, στην Ισπανία τα πράγματα... ξέφυγαν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ