Σάββατο, 20/04/24
Super League

Δεν ξεκινούν τα πρωταθλήματα!

Ο πρόεδρος της Κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και επιτετραμένος της FIFA για την Ελληνική ομοσπονδία, Κωστάκης Κουτσοκούμνης επιβεβαίωσε σήμερα με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι βρήκε τα πρόσωπα, που θα αποτελέσουν τη νέα κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ, αλλά ανακοίνωσε και την αναβολή του πρωταθλήματος της 11ης αγωνιστικής της Super League και των υπόλοιπων πρωταθλημάτων.

Τη σύνθεση της νέας ΚΕΔ θα ανακοινώσει σήμερα το μεσημέρι η επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Ωστόσο, παρά την οδηγία της FIFA για άμεση επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, αγώνες το τριήμερο 19-21 Νοεμβρίου δεν πρόκειται να διεξαχθούν.

“Νομίζεις ήταν εύκολο να βρούμε την ΚΕΔ που θέλαμε, μετά τα όσα έγιναν. Ευτυχώς τελειώσαμε με αυτό αλλά δεν έχουμε χρόνο για άμεση εκκίνηση” ήταν η σχετική ανάρτηση του επιτετραμένου της παγκόσμιας ομοσπονδίας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στο Facebook, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, απαντώντας σε ερώτηση για την επανέναρξη των αγώνων.

Η αγωνιστική δεν θα γίνει αφού θεωρείται ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να γίνουν οι ορισμοί και να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα κανονικά τόσο της Super League αλλά και των υπόλοιπων κατηγοριών όπου έχουν οριστεί αγώνες και για το Σάββατο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...