Παρασκευή, 29/03/24
Ισπανία

Τα “Golden Boys” του Ισπανικού πρωταθλήματος! (vids)

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε, που η ιταλική ιστοσελίδα “tuttosport” έβγαλε στο φως της δημοσιότητας τα ονόματα των 40 νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο του “Golden Boy” (κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο κάτω των 21 ετών) για το 2016!

Σήμερα λοιπόν, το talentabout.gr θα σας παρουσιάσει τους υποψήφιους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στην “La Liga”!

Πάμε να τους δούμε έναν προς έναν:

Μάρκο Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης):

Ο Μάρκο Ασένσιο είναι μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2015! Τότε, η “βασίλισσα” τον αγόρασε από την Μαγιόρκα έναντι του ποσού των 3.000.000 ευρώ. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε δανεικός στην Εσπανιόλ προκειμένου να “ψηθεί” παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια του. Έτσι κι έγινε! Ο 20χρονος Ισπανός επιθετικός μέσος την περσινή σεζόν με την φανέλα της Εσπανιόλ μέτρησε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ. Φέτος, η σεζόν για τον Ασένσιο έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές καθώς, με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης μετράει 7 συμμετοχές σε 10 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει πετύχει 3 γκολ και έχει μοιράσει 1 ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία έχει ανέβει πλέον περίπου στα 7.000.000 ευρώ και είναι σίγουρο ότι αν συνεχίσει έτσι, τότε δεν θα αργήσει η ώρα που και άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά club θα χτυπήσουν την πόρτα των πρωταθλητών Ευρώπης προκειμένου να τον αποκτήσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=AMSMQ6E6dUw

Κάρλος Φερνάντεθ (Σεβίλλη-Σεβίλλη Β’):

Ο Κάρλος Φερνάντεθ είναι ένα παιδί το οποίο προέρχεται από τις ακαδημίες της Σεβίλλης! Ο 20χρονος σέντερ φορ μέχρι στιγμής αγωνίζεται κατά βάση στην δεύτερη ομάδα των Ανδαλουσιάνων, ωστόσο, παίρνει χρόνο συμμετοχής και σε μερικούς αγώνες της ανδρικής ομάδας. Ενδεικτικό είναι ότι την σεζόν 15-16 ο Φερνάντεθ αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, πετυχαίνοντας 17 γκολ! Με την ανδρική ομάδα ο νεαρός επιθετικός μέτρησε μόλις 1 συμμετοχή. Φέτος, μέχρι στιγμής έχει 4 συμμετοχές με την Β’Ομάδα στην “La Liga 2” και 3 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα στην “La Liga” έχοντας πετύχει συνολικά δύο γκολ! Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται γύρω στις 900.000 ευρώ, ωστόσο, μέσω της σκληρής δουλειάς έχει την ευκαιρία να εκτοξεύσει τις μετοχές του, και γιατί όχι, στο μέλλον να αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη.

Λούκας Ερνάντεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης):

Ο Λούκας Ερνάντεζ προέρχεται από τα “φυτώρια” της Ατλέτικο Μαδρίτης! Ο 20χρονος στόπερ μέχρι την σεζόν 2014-15 έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στην δεύτερη ομάδα των “ροχιμπλάνκος”, ωστόσο από πέρσι ξεκίνησε σιγά-σιγά να χρησιμοποιείται και στην ανδρική ομάδα από τον “Τσόλο” Σιμεόνε έχοντας 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος μετράει μόλις δύο συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται ήδη κοντά στα 9.000.000 ευρώ!

Τόνι Σανάμπρια (Ρεάλ Μπέτις):

O 20χρονος Παραγουανός φορ, Αντόνιο Σανάμπρια, προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα! Οι “μπλαουγκράνα” τον Γερνάρη του 2014 τον πούλησαν στην Σασσουόλο με ένα ποσό της τάξης των 5.000.000 ευρώ. Στην εξάμηνη παραμονή του στην Ιταλία δεν πήρε σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής, παίζοντας σε μόλις 2 παιχνίδια στο δεύτερο μισό της σεζόν 13-14! Το καλοκαίρι του 2014 έφυγε από την Σασσουόλο, πηγαίνοντας στην Ρόμα με περίπου 5.300.000 ευρώ. Στους “τζιαλορόσι” θα μείνει μία σεζόν (2014-15) έχοντας 13 συμμετοχές με την Πριμαβέρα και 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, την ώρα που με την ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί σε μόλις 2 ματς. Το καλοκαίρι του 2015 η Ρόμα θα τον δώσει δανεικό στην Ισπανία και την Σπόρτινγκ Χιχόν! Εκεί θα κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του καθώς, θα αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, θα σκοράρει 11 γκολ  και θα μοιράσει και 1 ασίστ. Μετά το πέρας της σεζόν 15-16, η Ρόμα θα πουλήσει τον Σανάμπρια στην Ρεάλ Μπέτις έναντι του ποσού των 6.380.000 ευρώ. Ο Παραγουανός έως τώρα έχει αγωνιστεί μόλις σε 2 ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο λόγος είναι διότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό βουβωνική χώρα και ίσως χάσει μερικά ακόμη παιχνίδια της Μπέτις στο πρωτάθλημα! Τέλος, να σημειώσουμε πως η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 7.000.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...