Σάββατο, 20/04/24
Football Manager

Τα 5 wonderkids του FM που έκαναν μεγάλη καριέρα! (vids)

Μέσω του πασίγνωστου video game “Football Manager” κατά καιρούς έχουν γίνει γνωστοί αρκετοί “wonderkids”. Τα τελευταία χρόνια μόλις πέντε είναι οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έκαναν το μεγάλο ξεπέταγμα και έγιναν παίκτες παγκοσμίου φήμης και υψηλότατου επιπέδου!

Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί:

1) Ρικάρντο Κακά

Ο Βραζιλιάνος περνώντας μεγάλο μέρος της καριέρας του στην Μίλαν έδειξε σπουδαία πράγματα στο χορτάρι ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που τον συμπεριέλαβαν ανάμεσα στους κορυφαίους της γενιάς του! Το 2009 μετακόμισε στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, δεν κατάφερε να προσφέρει αυτά που ήθελε. Το 2013 αποχώρησε από την “βασίλισσα” (επέστρεψε την σεζόν 2013-14 στην Μίλαν) ενώ τώρα αγωνίζεται στις ΗΠΑ με την φανέλα του Ορλάντο Σίτι!

2) Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Ουαλός ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σάουθαμπτον δείχνοντας ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του! Το 2007 μετακόμισε στην Τότεναμ, ενώ έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό στην αναμέτρηση των “Spurs” με την Ίντερ για το Τσάμπιονς Λίγκ την σεζόν 2010-11. Το καλοκαίρι του 2013 μετακόμισε στην Ρεάλ Μαδρίτης και έως σήμερα αποτελεί ένα από τα βασικά επιθετικά της γρανάζια!

3) Τόνι Κρόος

Ο Γερμανός ήταν για 7 χρόνια μέλος της Μπάγερν Μονάχου! Στην ομάδα της Βαυαρίας κατέκτησε τα πάντα και το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ! Τώρα αποτελεί το… “γερμανικό” κλειδί του κέντρου της “βασίλισσας”!

https://www.youtube.com/watch?v=VvseoF9eASw

4) Άνχελ Ντι Μαρία

Ο Αργεντίνος ήταν για 3 χρόνια μέλος της Μπενφίκα! Στην ομάδα της Λισαβόνας κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα ενώ το καλοκαίρι του 2010 μετακόμισε στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ! Εκεί σε 4 χρόνια κατέκτησε συνολικά έξι τίτλους. Το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, το πέρασμα του στην Πρέμιερ δεν θεωρείται επιτυχημένο. Τώρα αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Ουνάι Έμερι στην μεσοεπιθετική γραμμή της Παρί Σερ Ζενμεν

5) Μάρκο Βεράτι

Ο Ιταλός ήταν για 4 χρόνια μέλος της Πεσκάρα. Το 2012 μετακόμισε στην Παρί Σερ Ζενμεν και αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της μεσαίας γραμμής της γαλλικής ομάδας ενώ έχει τα φόντα να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...