Τρίτη, 16/04/24
Ισπανία

Στην λίστα της Ρεάλ ο Βάιγκλ! (vid)

Τα κατορθώματα του, τον έχουν κατατάσσει στη λίστα με τα κορυφαία ταλέντα στον κόσμο. Ο λόγος για τον μέσο της Ντόρτμουντ, Γιούλιαν Βάιγκλ (γεννημένος στις 08/09/1995), ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα του προπονητή της Ρεαλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

Πριν λίγες μέρες ο 21χρονος άσος πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League, απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και επιβεβαίωσε έτσι την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Η Ντόρτμουντ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2015 απο τη Μόναχο 1860 και ο Γερμανός αμυντικός χαφ κέρδισε με τη μια τις εντυπώσεις, καθώς στη πρώτη του σεζόν στο “Βεστφάλεν”, αγωνίστηκε συνολικά σε 51 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.

Δεν είναι ο μέσος που θα προωθηθεί και θα πετύχει γκολ, ωστόσο μέσα στο γήπεδο τα κάνεις όλα. Ακούραστος με συνεχή τρεξίματα, πολλά μαρκαρίσματα και εξαιρετικός στο να “τρυπάει” με κάθετες πάσες την αντίπαλη άμυνα, ο Γιούλιαν Βάιγκλ, είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στη “μηχανή” του προπονητή της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ.

Γι αυτούς τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω, ο Ζινεντίν Ζιντάν, έχει ξεχωρίσει τον 21χρονο μέσο και υπάρχει περίπτωση, η Ρεαλ Μαδρίτης να κινηθεί για την απόκτηση του. Άλλωστε ο Βάιγκλ αγωνίζεται σε μια θέση, όπου οι “μερένχες” φαίνεται να έχουν θέματα, όποτε λείπει ο Λούκα Μόντριτς.

Δείτε τον ταλαντούχο αμυντικό χαφ εν δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ακόμα συζητούν την… γκολάρα του Παυλίδη! (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά το Σαββατοκύριακο και στην Ολλανδία... έχουν να λένε για τη νέα γκολάρα. Η...
Ισπανία

Ο Μέσι δίνει την… Χρυσή Μπάλα στη Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μια κίνηση για να... στηρίξει την πρώην ομάδα του, δίνοντας μια από τις...
Plus

Η Κίνα έφτιαξε τη δική της… Σαντορίνη!

Μπορεί η καλοκαιρινή σεζόν για τα ελληνικά νησιά να μην έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα, ωστόσο οι προετοιμασίες...
Σαουδική Αραβία

Οι Σαουδάραβες πάνε για… “Διαβολικό” κόλπο!

Οι Σαουδάραβες απ' ότι φαίνεται είναι πρόθυμοι να διεκδικήσουν όλους τους αστέρες του Αγγλικού πρωταθλήματος.
Golden Boy 2024

Ένα Ελληνόπουλο στις υποψηφιότητες για το Golden Boy 2024!

Με ένα Ελληνόπουλο ανάμεσα στις υποψηφιότητες ετοιμάζεται να έρθει το βραβείο για τον καλύτερο νεαρό. O 19χρονος στόπερ,...