Τρίτη, 16/04/24
Παναθηναϊκός

Στάικος: Συγκεντρωμένοι θα κερδίζουμε τον κάθε αντίπαλο!

Ο Πασχάλης Στάικος (γεννημένος στις 02/08/1996) μιλώντας στην κάμερα των καναλιών “Novasports” υποστήριξε πως αν ο Παναθηναϊκός είναι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι, θα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο την φετινή σεζόν!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός χαφ στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

-Κλήθηκες πρόσφατα στην Εθνική Ελπίδων είναι μια επιβράβευση για σένα;

“Νομίζω ότι είναι επιβράβευση για τις προσπάθειες μου. Ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκα στην Ελπίδων. Είναι τιμή για μένα όπως και για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Πήραμε και τη νίκη οπότε είμαι χαρούμενος. Μπορεί να μην έπαιξα αλλά είμαι το ίδιο χαρούμενος γιατί πάντα όταν κερδίζει η εθνική Ελλάδος είμαι χαρούμενος. Ήταν μια ωραία εμπειρία”.

-Περνάμε στον Παναθηναϊκό, είστε στην πρώτη θέση θεωρείς ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει έως το τέλος πρώτη;

“Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε άμα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να παίρνουμε κάθε νίκη σε κάθε παιχνίδι. Να μπαίνουμε συγκεντρωμένοι και να νικάμε”.

-Οι Άγγλοι μιλούν αρκετά για το φαινόμενο της “χιονοστιβάδας”, ότι όταν έρχεται η μια νίκη μετά την άλλη αποκτάς ψυχολογία, συμβαίνει αυτό στην ομάδα φέτος;

“Πιστεύω ότι συμβαίνει και ειδικά στο πρωτάθλημα που είναι και ο πρωταρχικός μας στόχος φέτος η μία νίκη φέρνει την άλλη. Αν πηγαίνεις σε κάθε ματς ξεχωριστά συγκεντρωμένα και πας με στόχο μόνο τη νίκη και έτσι βγαίνεις στο γήπεδο και αυτό φαίνεται, πιστεύω η νίκη έρχεται από μόνη της”.

-Υπάρχει πίεση όταν σε κυνηγούν γιατί μέχρι φέτος συνήθως εσείς κυνηγούσατε;

“Ναι απλά όταν έχεις εμπιστοσύνη στην ομάδα σου και στους συμπαίκτες σου και όταν σε στηρίζει ο κόσμος πιστεύω ότι μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά”.

-Δίπλα σου έχεις έναν ποδοσφαιριστή που είναι από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ, τον Λεντέσμα, αντιγράφεις κάποια πράγματα, παίρνεις συμβουλές;

“Πάντα όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες όπως πέρσι τον Εσιέν προσπαθείς να μάθεις πράγματα. Ο Λεντέσμα είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Δεν θα τον κρίνω εγώ το λέει και η καριέρα του. Είναι ένας δάσκαλος μέσα στο γήπεδο. Προσπαθείς να πάρεις κάποια πράγματα και καθημερινά να βελτιωθείς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ακόμα συζητούν την… γκολάρα του Παυλίδη! (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά το Σαββατοκύριακο και στην Ολλανδία... έχουν να λένε για τη νέα γκολάρα. Η...
Ισπανία

Ο Μέσι δίνει την… Χρυσή Μπάλα στη Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μια κίνηση για να... στηρίξει την πρώην ομάδα του, δίνοντας μια από τις...
Plus

Η Κίνα έφτιαξε τη δική της… Σαντορίνη!

Μπορεί η καλοκαιρινή σεζόν για τα ελληνικά νησιά να μην έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα, ωστόσο οι προετοιμασίες...
Σαουδική Αραβία

Οι Σαουδάραβες πάνε για… “Διαβολικό” κόλπο!

Οι Σαουδάραβες απ' ότι φαίνεται είναι πρόθυμοι να διεκδικήσουν όλους τους αστέρες του Αγγλικού πρωταθλήματος.
Golden Boy 2024

Ένα Ελληνόπουλο στις υποψηφιότητες για το Golden Boy 2024!

Με ένα Ελληνόπουλο ανάμεσα στις υποψηφιότητες ετοιμάζεται να έρθει το βραβείο για τον καλύτερο νεαρό. O 19χρονος στόπερ,...