Ολυμπιακός (U17) - ΑΕΚ (U17)

Πήρε το ντέρμπι της U17 η ΑΕΚ! (photos)

Η U17 της ΑΕΚ επικράτησε με 2-3 της αντίστοιχης του Ολυμπιακού, για την 6η αγωνιστική της Super League U17, παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό του Ρέντη.

Η “ένωση” έκανε το 0-1 μόλις στο 14’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαρδέλη μετά την ανατροπή του Μπότου από τον Κακάμη!

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45’) η πίεση του Ολυμπιακού στα “καρέ” της ΑΕΚ “καρποφόρησε” και έτσι ο Βοΐλης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Η “ένωση” έκανε το 1-2 έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (51′) με σκόρερ τον Σαχσανίδη ο οποίος ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την αντεπίθεση των “κιτρινόμαυρων”.

Το 1-3 για την U17 της ΑΕΚ έκανε ο Μπότος με πλασέ στο 88′ με τον Παπαδόπουλο να διαμορφώνει με κεφαλιά το τελικό 2-3 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90+1‘).

Η σύνθεση της U17 του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Κακάμης, Γαλούπης, Παπαδόπουλος, Γκοτζαμανίδης, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης, Τσερκώνης, Βοΐλης, Κατσούκης, Σταυρόπουλος.

Η σύνθεση της U17 της ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Βασιλόπουλος, Μπογκντάνι, Κωλιμάτσης, Πετρίδης, Σαρδέλης, Μπότος, Χριστόπουλος, Τάμπας, Μωραϊτάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισόπαλο και το “Αθηναϊκό” ντέρμπι της Super League U19!

Μετά το παιχνίδι των U17, που είχε διεξαχθεί στις...

“Πεντάστερη” εμφάνιση για τον Ολυμπιακό επί του Αστέρα!

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε κανένα εμπόδιο και επικράτησε με...

Πέρασε το εμπόδιο του Αστέρα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα με 2-0, για την...

“Κόλλησαν” στο μηδέν Ατρόμητος και Βόλος!

Ατρόμητος και Βόλος έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ