Εθνική Παίδων (U17)

Νίκη της Εθνικής Παίδων U17 επί του Καζακστάν!

Νίκη επί της αντίστοιχης του Καζακστάν πέτυχε η U17 της Εθνικής, στο πρώτο παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Euro U17.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Τσιριγώτης στο 55′, λίγες στιγμές μετά την είσοδο του στον αγώνα!

Η σύνθεση της U17 του Καζακστάν: Ουστιμένκο, Αϊτίμ, Ιλιάσοβ, Σόβετ, Σαγκνάγεβ, Μακάν, Ζακιπμπάγεβ, Κρασνοπέροβ, Κάσκεν, Σεϊντάχμετ, Καϊρκένοβ (57΄ Ουλσίν)

Η σύνθεση της U17 της Ελλάδας: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Μελιόπουλος, Ζουμπουλίδης, Κατσούκης (63΄ Σκεντεράι), Π. Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Βοϊλης, Γαϊτανίδης (54΄ Εμμανουηλίδης), Γκαργκαλατζίδης (54΄ Τσιριγώτης)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ.Γεωργόπουλος δήλωσε:

“Το σημερινό ματς, όπως κάθε πρεμιέρα, ήταν δύσκολο. Καταφέραμε μία σημαντική νίκη για την μετέπειτα πορεία μας στα προκριματικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος την απόδοση των παιδιών, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Έχουμε μπροστά μας ακόμα δύο αγώνες. Στόχος είναι η νίκη στο επόμενο ματς, που θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης”.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Παίδων είναι η διοργανώτρια Ανδόρα την Δευτέρα (17/10) στις 17:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

Ο κυκλικός κόμβος του “πουθενά” που δεν οδηγεί σε κανέναν δρόμο!

Σε ένα ανοιχτό χωράφι ανάμεσα στο Ζαλαέγκερσεγκ και το...

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η νεαρή Μπρούσα!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης...

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ