Παρασκευή, 29/03/24
Κόσμος

Το μήλο κάτω από την μηλιά… θα πέσει όμως;! (photo/vids)

Έχουν γράψει το όνομά τους στην ιστορία του ποδοσφαίρου με χρυσά γράμματα χαρίζοντας μας αξέχαστες αναμνήσεις. Τώρα όμως που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου είναι η σειρά των γιων τους για να πάρουν την σκυτάλη.

Είναι νεαροί και ελπιδοφόροι ποδοσφαιριστές που έστω και μία πτυχή του ταλέντου των γονιών τους αν πάρουν θα πετύχουν, το θέμα είναι αν θα τα καταφέρουν.

Όσον αφορά τον Γουέιν Ρούνεϊ τα νέα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα για την παραμονή του στο Μάντσετσερ. Το αντίθετο όμως ισχύει για τον γιο του, Κάι ο οποίος πρόσφατα αποκτήθηκε από τις ακαδημίες των “διαβόλων”, δείχνοντας πως το όνομα Ρούνεϊ θα ακούγεται για αρκετό καιρό ακόμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτός όμως από τον Ρούνεϊ υπάρχουν και άλλοι αστέρες που βλέπουν τα “καμάρια” τους με την μπάλα στα πόδια προσπαθώντας να τους μοιάσουν, πάμε να δούμε μερικούς από αυτούς.

rooney_ junior
Έντσο Ζιντάν:

Είναι γνωστός ως Έντσο Φερνάντεζ και έχοντας στις πλάτες του την κληρονομιά του πατέρα του, Ζινεντίν Ζιντάν έχει σίγουρα πολύ δρόμο μπροστά του. Ο 21χρονος αυτή τη στιγμή παίζει με την Ρεάλ Καστίγια (δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης) αλλά με το στιλ και την τεχνική του είναι σίγουρο πως στο αίμα του κυλάει αίμα… Ζιντάν!

https://www.youtube.com/watch?v=m14i1CwgDFI

Σακίλ Φαν Πέρσι:

Μπορεί να είναι μόλις εννιά ετών αλλά στην περίπτωσή του το μήλο έπεσε ακριβώς κάτω από την μηλιά. Ο γιος του Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι μία κοπιά του πατέρα του αν και πολύ μικρός ακόμα και αυτό το αποδεικνύει το video.

Έντσο Καθόρλα:

Η μόνη εικόνα που έχουμε από τον γιο του Σάντι Καθόρλα είναι ένα video που τρέχει με την μπάλα στο πόδια στο “Emirates” μετά το τελευταίο παιχνίδι της Άρσεναλ της περσινής σεζόν. Αλλά ρίχνοντας μία καλύτερη ματιά θα δούμε ότι ο πιτσιρικάς έχει καλή τεχνική, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και είναι αρκετά καλός για την ηλικία του. Χωρίς αμφιβολία οι οπαδοί της Άρσεναλ έμειναν έκπληκτοι.

Ριβαλντίνιο:

Στα 21 του ο γιος του Ριβάλντο, Ριβαλντίνιο είναι χωρίς ομάδα παίζοντας όμως σε πολλές των μικρότερων κατηγοριών της Βραζιλίας. Στα 41 του χρόνια, ο πατέρας Ριβάλντο έπαιξε στον ίδιο αγώνα με τον γιο του για λογαριασμό της Μόγκι Μιρίμ πραγματοποιώντας μία ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο πίσω στο 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=12RPXTI0uIU

Τζάστιν Κλάιφερτ:

Ο γιος του Πάτρικ Κλάιφερτ, Τζάστιν αγωνίζεται στις ακαδημίες του Άγιαξ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι ικανότητές του με την μπάλα φανερώνουν πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος από τον πατέρα του.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...