Πανιώνιος U20

Λευτέρης Άστρας: Ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Super League U20! (photos)

Ο Λευτέρης Άστρας (ηλικίας μόλις 18 ετών) είναι ένας από τους πιο εξελίξιμους Έλληνες τερματοφύλακες αυτήν την στιγμή έχοντας παράλληλα εκπληκτική παρουσία στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου από το 2012!

Αποτελεί επίσης ένα από τα βασικά κομμάτια της U19 της Εθνικής Ομάδας δείχνοντας με τις εμφανίσεις του πως το μέλλον είναι όλο δικό του.

Εδώ και λίγο καιρό ο 18χρονος τερματοφύλακας έχει υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο, ωστόσο, προτεραιότητα για τον ίδιο την φετινή σεζόν είναι η συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια της U20 του Πανιωνίου αλλά και στα παιχνίδια της Εθνικής Νέων.

Η επαφή του με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε στην ηλικία των τεσσάρων ετών με τον πατέρα του να τον παίρνει μαζί του σε αγώνες του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειώσουμε πως έχει αγωνιστεί στο Euro της Πορτογαλίας αλλά και της Ισπανίας με την Εθνική ομάδα γεγονός το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην έως τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφάνιση… τεσσάρων αστέρων για τον Άρη στην Τρίπολη!

Μεγάλη εμφάνιση για τον Άρη, όπου πέρασε από την...

Νίκη για τη Λάρισα στην έδρα του Ατρομήτου!

Η Λάρισα κατάφερε να βρει τη νίκη στην έδρα...

Πρωταθλητής της Super League 2 U19 ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής είναι ο μεγάλος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της...

Καταιγιστική η U15 του Ατρομήτου επί της Λάρισας!

Η ομάδα του Ατρομήτου σκόραρε συνεχώς και πέρασε το...

Νίκη – τρίποντο για τον Ολυμπιακό επί της Κηφισιάς!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 1-0 κόντρα στην Κηφισιά,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ