Παναθηναϊκός

Κοιτάζει το ελληνικό στοιχείο ο Παναθηναϊκός!

Παρά το γεγονός ότι το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρσι, είναι κοινώς γνωστό ότι από το “τριφύλλι” λείπουν αρκετά οι Έλληνες ποδοσφαιριστές!

Το ζήτημα αυτό έχει τεθεί υπό συζήτηση το τελευταίο καιρό ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αντρέα Στραματσόνι και η απόφαση των “πρασίνων” είναι η εξής:

Από την στιγμή που οι καλύτεροι Έλληνες αγωνίζονται στο εξωτερικό και κοστίζουν πολύ ακριβά, αναλαμβάνουν δράση οι σκάουτερ του συλλόγου αλλά και άνθρωποι της απόλυτης εμπιστοσύνης του Στραματσόνι, ώστε να υλοποιηθεί το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Ιταλός τεχνικός.

Τα “ραντάρ” του Παναθηναϊκού θα είναι πάνω στους νεαρούς Έλληνες τόσο της Super League όσο και της Football League (όποτε αυτή ξεκινήσει)!

Στόχος είναι να προκύψει μία μικρή λίστα με τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι να γίνει κίνηση για την απόκτηση τους, η οποία θα τονώσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει “φάει”… κόλλημα με τον Καρέτσα!

Η Ρεαλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρο της τον νεαρό...

Η νέα μπάλα του Μουντιάλ θέλει… φόρτιση!

Σε μια εποχή που τεχνολογία και πολλά... εξελίσσονται, το...

Κυπελλούχος στην Γερμανία ο νεαρός Τσίγκας!

Η U19 της Στουτγκάρδης κατέκτησε το κύπελλο Νέων της...

Οι νεαροί του Άρη έχουν κάνει… κλικ στον Γρηγορίου!

Η φετινή U19 του Άρη δεν κατέκτησε το Κύπελλο...

Φινάλε με νίκη για τον ΠΑΟΚ στον Βόλο!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ