ΠΑΟΚ

Γιαννούλης: “Συγκεντρωμένοι για τους τρεις βαθμούς”!

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης, μίλησε στη Nova, για το επικείμενο παιχνίδι του “δικεφάλου”, κόντρα στη Βέροια και για το τι πρέπει να κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του για να πάρουν τη νίκη.

Ο 20χρονος αμυντικός μίλησε για τη νίκη κόντρα στη Λίμπερετς, για το παιχνίδι που έρχεται, απέναντι στη Βέροια, αλλά και για τις γκέλες των τεσσάρων “μεγάλων” ομάδων τη προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις που του έγιναν και οι απαντήσεις που δόθηκαν απο τον Γιαννούλη:

το πόσο βοήθησε την ομάδα η νίκη επί της Σλόβαν Λίμπερετς:

“Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Μας βοηθάει κυρίως βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά, ώστε να συνεχίσουμε και να βλέπουμε την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία, σε πρωτάθλημα και Europa League”.

το αν το διπλό στην Τσεχία συμβάλει στο να ξεχαστεί η ισοπαλία με την Ξάνθη:

“Θα ξεχαστεί το παιχνίδι με την Ξάνθη γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια και να κερδίζουμε”.

το παιχνίδι στην Βέροια:

“Δεν έπρεπε να χαθούν οι βαθμοί με την Ξάνθη, αλλά ό,τι έγινε, έγινε. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με την Βέροια, στο οποίο αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, πιστεύω θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

το τι περιμένουν από τον αντίπαλο:

“Φέτος είναι μία τελείως διαφορετική Βέροια. Είναι και φέτος ανταγωνιστική. Μία σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά θεωρώ πως τα πάντα εξαρτώνται από εμάς”.

το γεγονός ότι η Βέροια κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική:

“Σίγουρα θα έχουν την ψυχολογία τους ψηλά, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε”.

τις γκέλες των 4 μεγάλων την προηγούμενη αγωνιστική:

“Αυτό θα συμβαίνει. Όταν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αυτά συμβαίνουν. Είναι πολύ νωρίς για να κριθεί κάτι. Συνεχίζουμε και βλέπουμε αγώνα με τον αγώνα”.

το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το τρίποντο στην Βέροια:

“Να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, καθώς αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει, νομίζω ότι καμία Βέροια δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει”.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό – Μπαίνει χειρουργείο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό, κάτι...

Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα φανέλα της Γαλανόλευκης!

Η adidas παρουσιάζει τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της...

Νίκη και συνεχίζει το αήττητο για τον Παναθηναϊκό!

Νικηφόρο πέρασμα από τις Σέρρες για τον Παναθηναϊκό, όπου...

Η Ρεάλ ετοιμάζει “τρελή” πρόταση για Έλληνα παιχταρά!

Πρόταση για Έλληνα παιχταρά φέρεται να ετοιμάζει η Ρεάλ...

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εντάχθηκε στην Ακαδημία!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης ανέλαβε τον νέο του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ