Παρασκευή, 19/04/24
Παναθηναϊκός

Επιστρέφει από άλλο πόστο στον Παναθηναϊκό ο Πέτριτς!

Ο επίλογος του Μλάντεν Πέτριτς στην ποδοσφαιρική του καριέρα μπορεί να ήταν άκρως συγκινητικός τον περασμένο Μάη στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για τα play-off, ωστόσο ο Κροάτης θα ανταμώσει ξανά με το “τριφύλλι¨ αλλά αυτήν την φορά αναλαμβάνοντας πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου!

Αυτή σκέψη βέβαια δεν ήρθε…“ξαφνικά” στο μυαλό του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, καθώς την πιθανότητα αυτή την επεξεργαζόταν από τα τέλη της περσινής αγωνιστικής περιόδου!

Ο Πέτριτς είχε κάνει μία κουβέντα με τους ανθρώπους του συλλόγου για αυτό το ζήτημα, μιλώντας πρώτα με τον προπονητή της ομάδας Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος αξίζει να επισημάνουμε ότι προσπάθησε να μεταπείσει τον Κροάτη προκειμένου να παίξει μπάλα για ακόμη έναν χρόνο στην Ελλάδα!

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως ο Ιταλός τεχνικός του “τριφυλλιού” είχε δηλώσει μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο τον περασμένο Μάιο:

“Μίλησα με τον πρόεδρο για τον Πέτριτς και του είπα ότι κατά τη γνώμη μου πως άνθρωποι σαν εκείνον, με νοοτροπία Παναθηναϊκού είναι καλό να παραμείνουν με κάποιο τρόπο στην ομάδα, (ακαδημία, σκάουτινγκ) και είναι καλό και για μένα να βρίσκονται άνθρωποι με την ποδοσφαιρική παιδεία του. Με σεβασμό στον ίδιο, θα το συζητήσουμε”.

Μετά το πέρας του καλοκαιριού, όπου το πέρασε μαζί με την οικογένεια του ταξιδεύοντας σε ολόκληρο τον κόσμο, η… τρέλα του για το ποδόσφαιρο αναζοπυρώθηκε!

Από τον Αύγουστο και μετά άρχισε να σκέφτεται την επόμενη μέρα κι αυτή καταπώς φαίνεται θα είναι στην άκρη των πάγκων, εδώ στα μέρη μας…

Ο Κροάτης σκοπεύει να περάσει στο “σχολείο” προπονητών της UEFA μέσα στους επόμενους μήνες προκειμένου να πάρει τα πρώτα διπλώματα του, ενώ ήδη έχουν γίνει οι πρώτες “ζυμώσεις” με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, για να εργαστεί με τα παιδιά της ακαδημίας της ομάδας.

Δεν ήταν τυχαία άλλωστε η παρουσία του στην προπόνηση των “πράσινων” στις 13 του περασμένου Σεπτέμβρη, δύο μέρες πριν το ματς με τον Αγιαξ, όταν και συναντήθηκε μετά από καιρό με τους πρώην συμπαίκτες του και τον Αντρέα Στραματσόνι.

Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε το γεγονός ότι ο Κροάτης έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… 4 ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...