Ουρουγουάη

Ένας…17χρονος “Ίμπρα” από την Ουρουγουάη! (vid)

Ο 17χρονος επιθετικός Χοακίν Αρντάιθ με τις εμφανίσεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προσελκύσει πολλά ευρωπαϊκά clubs, τα οποία προσπαθούν να πιέσουν την ομάδα του (Ντανόμπιο) προκειμένου να τον κάνουν δικό τους!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Sun”, ο νεαρός (γεννημένος στις 11/1/1999) επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών clubs οι οποίοι αναμένεται να κονταροχτυπηθούν με σκοπό να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Χοακίν Αρντάιθ είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας νέων της Ντανόμπιο ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι τον συγκρίνουν με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς λόγω σωματοδομής, τεχνικών χαρακτηριστικών και των κινήσεών του στο γήπεδο.

Ο 17χρονος έχει ύψος 1,86, ενώ είναι λάτρης της Πρέμιερ Λίγκ, κάτι το οποίο ενδέχεται να καθορίσει την απόφασή του για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον ίδιο να έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις Λίβερπουλ και Τσέλσι!

Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε πως Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρονται εξίσου για τον ίδιο, με τους νταμπλούχους Ισπανίας να είναι πιο “ζεστοί” μετά την θετική εισήγηση του Λουίς Ενρίκε, ενώ για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Πόρτο!

Δείτε τον σε δράση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι κλήσεις του Ταουσιάνη για Μάλτα και Γερμανία!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, κάλεσε 24...

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για τα προκριματικά του EURO!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, απηύθυνε πρόσκληση...

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Κορασίδων στο EURO!

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 5-0 από την αντίστοιχη της...

“Εξάστερη” εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 6-0...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ