Πέμπτη, 18/04/24
Ηρακλής

Διαψεύδει το κλείσιμο των Ακαδημιών του Ηρακλή ο Κωφίδης!

Το ενδεχόμενο κλεισίματος των ακαδημιών του Ηρακλή διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο διευθυντής ακαδημιών της ομάδας, Σάββας Κωφίδης, μιλώντας στον “Arena FM 89,4”!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Στόχος είναι η παραγωγή παιδιών που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Γίνεται ήδη αυτό και έχουν το μέλλον μπροστά τους. Ο Ηρακλής σε αυτό πρέπει να κάνει επένδυση. Ταλέντα πάντοτε υπάρχουν, το θέμα είναι εμείς να αξιοποιούμε σωστά το ταλέντο. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θέλουμε μεγαλύτερη υποστήριξη”.

“Καταρχήν δεν αποφασίστηκε ποτέ να μπει λουκέτο στις ακαδημίες. Ποτέ δε θα επέτρεπα να μην προπονούνται τα παιδιά και να μην έχουν αυτά που δικαιούνται. Έπρεπε να γίνει μια συνάντηση οπωσδήποτε με τον κ. Καγιούλη και έπρεπε να μας εξηγήσει κάποια πράγματα για την ακαδημία.

Ακούσαμε… και μας υποσχέθηκε ότι μέσα στη βδομάδα θα γίνουν κάποιες πληρωμές. Είμαστε συμφιλιωμένοι με το χρόνο γιατί αγαπάμε την ομάδα. Αυτή η αγάπη για την ομάδα, θα πρέπει να μας δίνει και μια σκληρότητα απέναντι και στους ανθρώπους της ομάδας για να προλάβουμε καταστάσεις. Γι’ αυτό θέλαμε αυτήν τη συνάντηση με τον Καγιούλη.

Η πρώτη ομάδα δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Δίνουν παραπάνω από αυτά που περιμέναμε τα παιδιά. Ο Παπαδόπουλος δέθηκε με την ομάδα και τα παιδιά και αυτό είναι που τον κρατάει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Ο Τσάμπι Αλόνσο στέλνει… σκάουτερ για νεαρό του Ολυμπιακού!

Η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο φέρεται να έχει βάλει στο... μάτι τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που...
Εθνική (U18)

Έ”χ”ασε την νίκη η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική U18 ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη...
Ολυμπιακός

Πρώτα Κωνσταντινούπολη και μετά… Νιόν για τον Κουτσίδη!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα βρεθεί σε δυο... αναμετρήσεις μέσα σε λίγες ώρες, για να καλύψει την ομάδα...
Ολυμπιακός (U19)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την τελική φάση του...

Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν σήμερα (16/4, 08:35) για την Γενεύη και από εκεί για την Νιόν της Ελβετίας,...
Αγγλία

“Δεν είναι παράλογο να κοιτάζει η Γουέστ Χαμ τον...

Ενας... γνώστης του Αγγλικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Γουεστ Χαμ για τον νεαρο ποδοσφαιριστη. Στο Metropolis 95.5...