Αστέρας Τρίπολης

Αυτός θα είναι ο νέος χορηγός στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης! (photos)

Το λογότυπο το οποίο θα φορούν οι ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης στα πρωταθλήματα υποδομής αποκάλυψαν οι Αρκάδες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους!

Πιο συγκεκριμένα οι εμφανίσεις των ομάδων U15, U17 και U20 θα έχουν ως κεντρικό λογότυπο το “Skiritida Run”, το μεγάλο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας το οποίο ήρθε για ν’ αναδείξει τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως να προσφέρει ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

Λίγες πληροφορίες για το “Skiritida Run” από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

Το “Skiritida Run” ήρθε για ν’ αναδείξει τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως να προσφέρει ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

Η πρώτη διοργάνωση άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και η φήμη του “Skiritida Run” ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Η αρχή έγινε με τους αγώνες δρόμου (10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η 2η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου 2017, θα περιλαμβάνει και Ημιμαραθώνιο!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων όπως και το 2016, θα ακολουθήσει open barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ και το 2ο “Skiritida Run” θα περιλαμβάνει συναυλία, δράσεις για παιδιά και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές αλλά και για οποιοδήποτε στοιχείο έχει να κάνει με τον αγώνα, μπείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.skiritidarun.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Αστέρας επένδυσε σε ένα πρώην ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Ο Αστέρας Β' AKTOR απέκτησε έναν παίκτη που γνωρίζει...

“Πράσινες” ματιές για νεαρό από το Καζακστάν!

Το δίκτυο σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού συνεχίζει να ψάχνει σε...

Η Κηφισιά κρατά το μεγάλο της ταλέντο!

Η Κηφισιά συνεχίζει να δένει τους ανθρώπους της. Μετά...

Εξελίξεις με Τζολάκη στον Ολυμπιακό – Πρόταση από Premier League!

Το θέμα Τζολάκης μπαίνει σε νέα φάση και αυτή...

Ο Νειμάρ δεν “έσκασε” από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και… πήγε Λας Βέγκας!

Το Μουντιάλ τελείωσε νωρίς για τον Νεϊμάρ — αλλά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ