Europa League

Βασικός με Φέγενορντ ο Ράσφορντ!

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, αποκάλυψε πως θα δώσει φανέλα βασικού, στον 18χρονο φορ, Μάρκους Ράσφορντ, στο αυριανό παιχνίδι (Πέμπτη 15/9), απέναντι στην Φέγενορντ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Πιθανότατα ο «Special One», θα θελήσει να ξεκουράσει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και γι αυτό το λόγο αποφάσισε να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα τον νεαρό επιθετικό, για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:

“Για μένα ο επόμενος σημαντικός αγώνας είναι εκείνος με την Φέγενορντ και ο Ράσφορντ θα παίξει. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω.

Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Ξέρω πως το μέλλον θα είναι εκπληκτικό. Είναι κυρίως Νο9, αν θες να τον βάλεις σε διαφορετική θέση, θα πρέπει να δουλέψεις πολύ, να τον βελτιώσεις, αλλά η προσωπικότητά του είναι εκεί. Συνήθως ο κόσμος κοιτά το ποδοσφαιρικό ταλέντο, αλλά η προσωπικότητα στο επίπεδό του είναι πολύ σημαντική και την περασμένη σεζόν μας την έδειξε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η U19 του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με… αλλαγές στον πάγκο και πολλά ταλέντα!

Η U19 του ΠΑΟΚ βρίσκεται στον Βώλακα Δράμας για...

Η Ντόρτμουντ παρουσίασε Καρέτσα με άρωμα… σουβλατζίδικου!

Επίσημο και με ελληνικό χρώμα...Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με...

Έξι πρωταθλητές της U17 του Παναθηναϊκού υπογράφουν συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U15 του Παναθηναϊκού!

Μπήκε κι η U15 του Παναθηναϊκού σε ρυθμούς νέας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ