Ολυμπιακός U15

Τοπολιάτης: “Στόχος μας η συνεχής βελτίωση”!

Ο προπονητής της U15 του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, μίλησε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, για τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του αλλά και τα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουν.

Ο Τοπολιάτης, υποστήριξε πως τα πρώτα μηνύματα είναι αισιόδοξα, ωστόσο θα πρέπει μέσα απο τις προπονήσεις, να βελτιώσουν κι άλλα στοιχεία, τα οποία θα χρειαστούν στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η ομάδα είχε καλή εικόνα σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμη για να φτάσει εκεί όπου θέλουμε. Δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα, αλλά στην εμφάνιση. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα στο επιθετικό κομμάτι για να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στην τελική ενέργεια και φυσικά θέλουμε και διορθώσεις στο αμυντικό. Τα μηνύματα από την ομάδα είναι αισιόδοξα, αλλά δουλεύουμε κάθε μέρα με στόχο τη συνεχή βελτίωση δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οκτώ “Πράσινα” ταλέντα πήραν… τη μεγάλη ευκαιρία στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός χτίζει το αναπτυξιακό του μοντέλο από τη...

Ένας… Έλληνας αναλαμβάνει ομάδα στην Ακαδημία της Μπενφίκα!

Ο Ανδρέας Σάμαρης επιστρέφει στη Λισαβόνα — αυτή τη...

Ο Τζολάκης βρισκόταν στη λίστα μεγάλης Ιταλικής ομάδας!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την περίπτωση Τζολάκη,...

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέγραψε σε Ιταλική ομάδα!

Ένα ακόμη ταλέντο του PAOK Academy κάνει το βήμα...

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ