Πέμπτη, 28/03/24
Πανιώνιος

Ταλέντο από το Ρέθυμνο πήρε ο Πανιώνιος!

Σε μια κίνηση με μέλλον προχώρησε ο Πανιώνιος, ο οποίος έκανε δικό του, τον νεαρό επιθετικό, Παναγιώτη Καραγιώργη από τις ακαδημίες του ΟΦΑ Αρμένων.

Ο Κρητικός φορ που δοκιμάζονταν στον «Ιστορικό» από τον περασμένο Απρίλιο, έπεισε για τις ικανότητες του και παραχωρήθηκε κανονικά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για την νέα πρόκληση που εμφανίζεται μπροστά του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει άπαντες των ακαδημιών του ΟΦΑ Αρμένων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως ο Πανιώνιος που έχει αναδείξει πολλούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η επιλογή στο πρόσωπο μου αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, τους ευχαριστώ και θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κόουτς που είχα όλα αυτά τα χρόνια στην Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων, που με στήριξαν και με στηρίζουν, δίνοντας μου όλα τα απαιτούμενα εφόδια για να κάνω ποδοσφαιρική καριέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην διοίκηση της ομάδας και ειδικότερα στον πρόεδρο για την υποστήριξη τους, αλλά και στον κ. Μαρινάκη, ένας από τους κορυφαίους Ρεθυμνιώτες ποδοσφαιριστές, για τις πολύτιμες συμβουλές του προς εμένα.

Τέλος, αισθάνομαι πολύ τυχερός που ανήκω στην Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων, μία πραγματική σχολή ποδοσφαίρου, που δίνει τα πάντα σε όλα τα παιδιά που εκπαιδεύει. Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια είναι πολλά τα παιδιά που έχουν κάνει το βήμα παραπάνω εξελίσσοντας την καριέρα τους και παίρνοντας μεταγραφή σε μεγάλες ΠΑΕ της Ελλάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...