Nike

Τα…παπούτσια του Πίρλο! (photos)

Τα…δικά του παπούτσια θα έχει από δω και στο εξής ο Αντρέα Πίρλο! Ο πολύπειρος Ιταλός μέσος μαζί με την Nike, συνεργάστηκαν για να ενώσουν δυο διαφορετικά πράγματα, το ποδόσφαιρο και το κρασί.

pirlo_wine

Η Nike αποφάσισε το νέο παπούτσι της, το “Tiempo Pirlo”, να το ντύσει με δέρμα Alegria σε απόχρωση του κρασιού Merlot, προς τιμήν του Ιταλού μαέστρο. Το πίσω μέρος του παπουτσιού κοσμούν τέσσερα αστέρια, προς τιμήν των τεσσάρων κατακτήσεων Παγκοσμίων Κυπέλλων από την Εθνική Ιταλίας, ενώ η σημαία της χώρας βρίσκεται στην άκρη των κορδονιών.

Περιγράφοντας την κληρονομιά της σειράς Tiempo και της παραγωγής κρασιού, το μότο “παλαιώνει από το ’94” εμφανίζεται με μεταλλικά χρυσά γράμματα στους πάτους των παπουτσιών και στο κουτί τους.

Μάλιστα, το κουτί των παπουτσιών θυμίζει την εικόνα ενός ξύλινου κουτιού που περιλαμβάνει μία φιάλη κρασί.

Όπως θα διαπιστώσετε και από τις παρακάτω φώτο το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ατρόμητος στηρίζει τα ταλέντα του και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο!

Ο Ατρόμητος μιλά με πράξεις όταν έρχεται στο θέμα...

Ο Άρης πήρε ταλέντο της U19 του Πανσερραϊκού!

Ο Άρης εμπλουτίζει την U19 του με έναν νεαρό...

Η Μίλαν επένδυσε σε ταλέντο του Ολυμπιακού!

Η Μίλαν έστρεψε το βλέμμα της στην Ελλάδα και...

Ο Αστέρας Aktor ολοκληρώνει μεταγραφή από την Ακαδημία της ΑΕΚ!

Ο Αστέρας AKTOR κινείται έξυπνα στην αγορά.Σύμφωνα με αποκλειστικές...

Μέσα σε έναν χρόνο έκανε… επαγγελματίες 22 ταλέντα ο Παναθηναϊκός!

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει επιστρέψει δυναμικά στη θέση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ