Παναθηναϊκός

Στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού οι γιοί των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κριστιάν Λεντέσμα!

Έχοντας… “κολλήσει” το μικρόβιο από τους πατεράδες τους οι γιοι του Ζιλμπέρτο Σίλβα και του Κριστιάν Λεντέσμα ανήκουν πλέον στο έμψυχο δυναμικό των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού!

Πρώτος εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των “πρασίνων”, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα Ζούνιορ! Είναι 15,5 ετών και παίζει από πολύ μικρή ηλικία ποδόσφαιρο, ενώ πάντοτε παρακολουθούσε με θαυμασμό τον πατέρα του.

Ο Ζιλμπέρτο Τζούνιορ αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού μέσου, παρόλα αυτά όμως έχει πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά από τον πατέρα του.

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, ετοιμάζεται για το… ντεμπούτο του με το “τριφύλλι”, στην έναρξη του “κλειστού” αναπτυξιακού πρωταθλήματος, για τις ηλικίες από U16 και κάτω.

Ο μικρός γιος του Κριστιάν Λεντέσμα είναι 9,5 ετών και προπονείται με την U10 της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Λαγωνικάκη.

Ο Ντανιέλ πάντως έχει αρκετές παραστάσεις από άλλες ακαδημίες του εξωτερικού, καθώς την τελευταία τριετία έκανε προπονήσεις με τα τμήματα υποδομής της Λάτσιο, της ομάδας που λάτρεψε και λατρεύτηκε ο Κριστιάν Λεντέσμα.

Τέλος ο Λεντέσμα Τζούνιορ, αν και είναι νωρίς ακόμη, φέρεται να…έχει αδυναμία στις επιθετικογενείς θέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Χρυσός” ο Μουσελίμης, πέντε μετάλλια συνολικά η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό U19!

Η ελληνική κωπηλασία ολοκλήρωσε με εξαιρετικό απολογισμό την παρουσία...

Τελευταίο τρίποντο της σεζόν για την U15 του Πανσερραϊκού!

Η U15 του Πανσερραϊκού επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ,...

Μεγάλη νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος για τον Πανσερραϊκό!

Νίκη για την U17 του Πανσερραϊκού, όπου επικράτησε με...

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει “φάει”… κόλλημα με τον Καρέτσα!

Η Ρεαλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρο της τον νεαρό...

Η νέα μπάλα του Μουντιάλ θέλει… φόρτιση!

Σε μια εποχή που τεχνολογία και πολλά... εξελίσσονται, το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ