Ιταλία

Στη Τζένοα με δανεισμό μεγάλο ταλέντο του Αστέρα!

Ο λόγος για τον Άγγελο Ζήση. Ο 18χρονος αμυντικός (γεννημένος στις 24/02/1998) έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα είναι ποδοσφαιριστής της Τζένοα.

Μετά από μια μεγάλη διαπραγμάτευση την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, η συμφωνία επιτεύχθει και φυσικά στο συμβόλαιο του πρώην ποδοσφαιριστή της U20 ομάδας του Αστέρα, υπάρχει οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας:

«Το ταξίδι από τις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ στο ιταλικό πρωτάθλημα θα ακολουθήσει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άγγελος Ζήσης.

Μετά από διαπραγματεύσεις που ολοκληρώθηκαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ο νεαρός αμυντικός ο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ιταλική Τζένοα, ομάδα που αγωνίζεται στη Serie A!

Ο Ζήσης παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην πρώτη ομάδα της Τζένοα, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2017.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι το μέλλον ανήκει στα παιδιά της κιτρινομπλέ ακαδημίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε δυο “Πράσινα” ταλέντα!

Δύο αποκτήσεις με κοινό παρονομαστή ανακοίνωσε το βράδυ της...

Αποχώρησε από τον ΟΦΗ ένα… δικό του παιδί!

Ο ΟΦΗ αποχαιρετά έναν από τα δικά του παιδιά....

Έξι ομάδες της τρίτης κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή για τη Superbet League 2 U17!

Έξι ομάδες της Γ' Εθνικής θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός για μια νέα περίπτωση… Έσε!

Ο Ολυμπιακός και η αργεντίνικη αγορά έχουν γράψει ήδη...

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη Super League 2 U17 ο Μακεδονικός!

Σημαντική εξέλιξη για τον Μακεδονικό: η U17 του συλλόγου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ