Αγγλία

Στη Μίντλεσμπρο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα!

Ο λόγος για τον Αντάμα Τραορέ. Ο ποδοσφαιριστής πρώην παίκτης των “μπλαουγκράνα” πέρυσι αγωνίστηκε στην Άστον Βίλα αλλά  από την μια ο υποβιβασμός και από την άλλη οι ευκαιρίες που δεν πήρε, ανάγκασαν τον 20χρονο εξτρέμ να αποδεχτεί την πρόταση της Μίντλεσμπρο.

Ο 20χρονος εξτρέμ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την «Μπόρο», αποτελεί το ενδέκατο φετινό μεταγραφικό της απόκτημα.

“Είναι ένας ακόμα σημαντικός παίκτης και περιμένω πολλά από αυτόν. Τον ήξερα από παιδί και γνώριζα το τι μπορεί να πετύχει. Το επίπεδο του είναι καλύτερο απ’ ότι το περσινό και ελπίζω πως θα μας δείξει τις δυνατότητες του”, ήταν το σχόλιο του Αϊτόρ Καράνκα, προπονητή της ομάδας του Ρίβερσαίντ στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Κουτσίδης και ανακοινώθηκε από τους Γερμανούς!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Ισίδωρου Κουτσίδη, καθώς ο 21χρονος...

Και επίσημα κάτοικος… Νησιού ο Μουζακίτης!

Η Χαλ Σίτι επισημοποίησε την απόκτηση του Χρήστου Μουζακίτη,...

Καλή κλήρωση για τον ΠΑΟΚ στο UEFA Youth League!

Κατακτώντας το Πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική περίοδο, η U19...

Ο ΠΑΟΚ προχωρά… ακάθεκτος – Εννέα επαγγελματικά συμβόλαια σε ταλέντα του!

Η ανάπτυξη ποδοσφαιριστών μέσα από τα δικά του "σπλάχνα"...

Ο Ολυμπιακός πάει για την ταλεντάρα του ΟΦΗ!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τροχιά ολοκλήρωσης της παραχώρησης του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ