Ολυμπιακός

Ρέτσος: “Να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού”

Ως στόχο την καθιέρωση του στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, μέσω της σκληρής δουλειάς, έθεσε ο νεαρός αμυντικός των “ερυθρόλευκων” Παναγιώτης Ρέτσος μιλώντας στα κανάλια “Novasports”. Ο νεαρός αμυντικός μέχρι στιγμής δείχνει να έχει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού της ομάδας, Πάουλο Μπέντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εκείνον ο Πάουλο Μπέντο με τη χρησιμοποίησή του:

“Εκείνο που πρέπει να κάνω είναι να δείχνω τις ικανότητές μου σε κάθε προπόνηση και να δίνω το 100%. Από εκεί και πέρα, είναι απόφαση του προπονητή αν θα με βάλει ή όχι. Αλλά είτε με βάλει είτε όχι εγώ πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στο στόχο μας”.

Για το όνειρό του με τον Ολυμπιακό:

“Θα ήθελα να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και προσπαθώ πολύ για αυτό τον στόχο. Θα ήθελα να φτάσω με την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη και να κατακτήσω πολλούς τίτλους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάει σε προπονητή… ΕΚΠΛΗΞΗ ο ΠΑΟΚ για την U17!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ετοιμάζεται να ξαναφορέσει τα "ασπρόμαυρα"...

Επένδυση στο… μέλλον για την U15 του Ατρομήτου!

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2012 κάνουν το βήμα...

Αλλαγές στους πάγκους της “κιτρινόμαυρης” Ακαδημίας!

Η ΑΕΚ προχωρά σε ολοκληρωτικό ανακατατάξεις στα τεχνικά επιτελεία...

Ο Μανδάς έριξε… άκυρο σε Ελληνική ομάδα και κοιτάζει Ιταλία!

Ο Χρήστος Μανδάς αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη και η...

Ένα μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού είπε το… αντίο!

Ο νεαρός τερματοφύλακας δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ