Άρης U19

Προπονητής στον Αρη U19 ο Πασχάλης Μελισσάς!

Ο Πασχάλης Μελισσάς είχε αγωνιστεί σε Ορφέα Ξάνθης, Καλαμάτα, Skoda Ξάνθη, Εργοτέλη, Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Λάρισα και Άρη.  

Ο παλαίμαχος, πλέον ποδοσφαιριστής θα έχει για παρέα και έναν παλιό του φίλο, τον Κώστα Κωνσταντινίδη όπου αναλαμβάνει υπεύθυνος ακαδημιών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

“Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας.

Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Συλλόγου μας, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Προπονητής της ομάδας U19 του Άρη, η οποία θα συμμετάσχει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League U19, είναι ο Πασχάλης Μελισσάς.
Συνεργάτης του 34χρονου τεχνικού -μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας μας- θα είναι ο Αλέξανδρος Δέλλιος.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΡΗ μετά από 11 χρόνια, αυτή τη φορά από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Προπονητής της ομάδας U17 του ΑΡΗ είναι ο Τάκης Ξανθόπουλος, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας U16.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας (U19 και U17) θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (03/09, 11:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον πρώην προπονητή της ομάδας U17, Δημήτρη Σίτσα, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη απόφαση του ΟΦΗ για τις U17 και U15 ομάδες του!

Ο ΟΦΗ θέλει να δώσει στα ταλέντα του μια...

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων U16 για την Πορτογαλία!

Ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Προπαίδων (U16),...

Διπλό για Ατρόμητο στις Σέρρες!

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για...

Η ΑΕΚ “τελείωσε” τον ΠΑΟΚ και πήρε το ντέρμπι της U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον...

Πρωταθλητής της Super League U17 ο Παναθηναϊκός!

Παρά την ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΛ, η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ