Αγγλία

“Πετεινός” μέχρι το 2022 ο Ντέλε Άλι!

Νέο συμβόλαιο, διάρκειας έξι χρόνων, με την Τότεναμ υπέγραψε ο 20χρονος μέσος, Ντέλε Άλι, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας, στην σεζόν πρωταθλητισμού, που πραγματοποίησε πέρυσι.

Ο Άγγλος άσος μέτρησε 10 γκολ και 11 ασιστ σε 46 παιχνίδια, στην περασμένη σεζόν, αποδεικνύοντας πως αποτελεί μια τεράστια επένδυση για το μέλλον. Συμμετείχε επίσης και στο Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, με την Εθνική Αγγλίας.

Έτσι η Τότεναμ δεν ήθελε με τίποτα να χάσει τον νεαρό χαφ, με αποτέλεσμα να τον “δέσει” στο Λονδίνο, μέχρι το 2022. Στις δηλώσεις του, ο ποδοσφαιριστής φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 20χρονος διεθνής μέσος:

“Χαίρομαι που είμαι στην Τότεναμ. Προσωπικά δεν πιστεύω πως θα μπορούσα να βρω καλύτερη ομάδα, με τους φιλάθλους, τον προπονητή και το νεανικό μας σύνολο. Είναι μια φανταστική ομάδα να ανήκει κανείς”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην Καρδίτσα κάνει σέντρα… ο πρώτος τελικός της Super League 2 U17!

Το Σάββατο 9 Μαΐου, στις 15:00, η Καρδίτσα γίνεται...

Σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι της U19 του Ολυμπιακού! (vid)

Άσχημες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό,...

Όλα δείχνουν… ξανά τον Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Όταν ο Χοσέ Φελίξ Ντίαθ μιλά για τη Ρεάλ...

Ιταλικό ενδιαφέρον για τον Χρήστο Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει να τραβά βλέμματα από όλη...

Ο 15χρονος Έλληνας που συνεργάζεται με τη NASA!

Υπάρχουν παιδιά που ξεχωρίζουν και ένα από αυτά ειναι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ