Δευτέρα, 16/02/26
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
Champions League

Οι πιο…απίθανοι κανόνες της UEFA!

Η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, θα ζήσει ένα από τα μεγαλύτερα βράδια στην ιστορία της καθώς, θα δώσει το πρώτος εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία της για το Champions League!

Μόνο που οι άνθρωποι των πρωταθλητών Αγγλίας, δίνουν μάχη με τον χρόνο, προκειμένου το γήπεδο της ομάδας να εναρμονιστεί με τους κανόνες της UEFA!

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί οι…“απίθανοι” κανόνες:

1. Στα γάντια του τερματοφύλακα -του Κάσπερ Σμάιχελ εν προκειμένω- απαγορεύεται να υπάρχει το όνομα ή το έμβλημα της ομάδας.

2. Τα ball boys/girls πρέπει να είναι πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες.

3. Ολόκληρος ο αγωνιστικός χώρος πρέπει να ποτίζεται ομοιόμορφα και μόνο για πέντε λεπτά στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

4. Η μασκότ χρειάζεται ειδική άδεια για να ποζάρει με την ομάδα.

5. Για να μοιραστούν στο γήπεδο φυλλάδια που δεν είναι διαφημιστικά, χρειάζεται ειδική άδεια από την UEFA.

6. Τυχόν εκδρομείς στο γήπεδο δεν επιτρέπεται να επισκέπτονται χώρους εργασίας των ανθρώπων της UEFA.

7. Πρέπει να παίζεται σε μεγάλες οθόνες το γράφημα “Road to the Final”.

8. Η μουσική μετά την επίτευξη γκολ δεν μπορεί να διαρκεί παραπάνω από 15 δευτερόλεπτα και πρέπει, προηγουμένως, να έχει εγκριθεί.

9. Στο γραφείο των διαιτητών πρέπει να υπάρχει ένα γραφείο και δύο καρέκλες.

10. Απαγορεύονται τα σχέδια στο χορτάρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

Πήρε την εξ’ αναβολής νίκη στις Σέρρες η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε από τις Σέρρες, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ