Ισπανία

Λιονέλ Μέσι: Προσπαθεί να πείσει τον γιο του να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο!

Λίγες μέρες νωρίτερα ο Λιονέλ Μέσι παραδεχόταν πως ο 3χρονος γιος του Τιάγκο δεν είναι και ιδιαίτερα…ζεστός με το ποδόσφαιρο. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα παρόλα αυτά έχει αρχίσει ήδη τις προσπάθειες προκειμένου να φέρει τον γιο του στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Larguero», ο Μέσι θα κάνει την εγγραφή του Τιάγκο σε πρόγραμμα που αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές διάστημα, στις υποδομές της Μπαρτσελόνα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι για όλα τα παιδιά των ποδοσφαιριστών και των υπαλλήλων του συλλόγου, με τη Μπαρτσελόνα να δίνει την ευκαιρία στους απογόνους των μελών της να… έρθουν σε επαφή με το DNA της ομάδας προκειμένου να βοηθήσουν να χτιστεί το μέλλον της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον Αστέρα ο Δημήτρης Μαυρογενίδης!

Ο Αστέρας Aktor φαίνεται να έχει βρει τον άνθρωπο...

Η Κηφισιά “χτύπησε” δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε ακόμη δύο κινήσεις που αφορούν...

Ένα Ελληνόπουλο… από τη Νορβηγία “χτυπά” τις “πόρτες” της Serie A!

Στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας ανακαλύπτουμε ένα ταλέντο ελληνικής...

Οι αλλαγές στον πάγκο των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού...

Στο… ψάξιμο για προπονητή η U17 του Ολυμπιακού!

Κίνηση που αφορά και τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.Ο Αβραάμ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ