Παρασκευή, 29/03/24
Κύπρος

Λάτσι: “Περιμένω την ευκαιρία μου”! (photos)

Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξαν οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης Λάτσι, όντας μεγάλος πρωταγωνιστής και εκ των αρχηγών της περσινής U20 των «ερυθρόλευκων, μετακόμισε το καλοκαίρι ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ, φεύγοντας από τον πρωταθλητή Ελλάδας για την πρωταθλήτρια Κύπρου.

Ο 20χρονος διεθνή Αλβανός μέσος, μετά το ματς στο Φάληρο, στάθηκε στο πως ήρθε η νίκη για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ τόνισε πως σημασία έχει να δουλεύει σκληρά για να πάρει τις ευκαιρίες του ώστε επιστρέψει πιο… ψημένος στο Λιμάνι. Η ευχή του για τον όμιλο στο Europa League κι η ζωή στο «νησί της Αφροδίτης».

Επιστροφή στο «Καραϊσκάκης», με νίκη για τον ΑΠΟΕΛ. Πως είδες το ματς;

“Νιώθω άνετα και πολύ όμορφα που είμαι και πάλι στο «Καραϊσκάκης». Από εκεί και πέρα, όσον φορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με σκοπό να μας πιέσει, όπως κάνει συνήθως στην έδρα του. Από εκεί και πέρα είναι δύσκολο για μένα να διαχειριστώ τέτοιου είδους συναισθήματα, είναι κάτι το πρωτόγνωρο για μένα. Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε μια μεγάλη νίκη, κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Συνεχίζουμε…”

laci4

Πως είναι η ζωή στην Κύπρο μέχρι στιγμής;

“Είναι περίπου σαν την Ελλάδα, η Κύπρος είναι όμορφος τόπος, ήρεμος και παρέχει και στον ΑΠΟΕΛ ένας ποδοσφαιριστής έχει όσα χρειάζεται για να δουλεύει και να εξελίσσεται”.

Πόσο σημαντικό είναι για σένα να πηγαίνεις από τον πρωταθλητή Ελλάδας, στον πρωταθλητή Κύπρου;

“Σίγουρα το να πηγαίνει ένας παίκτης σαν εμένα από πρωταθλητή σε πρωταθλητή είναι πολύ σημαντικό, είναι όμορφο. Υπάρχει μεγάλη πίεση, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και έτσι πρέπει να ανταπεξέλθει ο καθένας σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Αναμφισβήτητα περιμένω να πάρω την ευκαιρία μου όπως κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Στόχος μου είναι να πάρω κάποια παιχνίδια, να ανδρωθώ ποδοσφαιρικά, ώστε το καλοκαίρι να επιστρέψω στον Ολυμπιακό”.

mesa_5

Εχουμε δει στην Ευρώπη από τον ΑΠΟΕΛ ότι… αρνείται να χάσει.

“Η ομάδα έχει στόχο να μην χάνει αλλά προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ήρθαν δυο νίκες στο Europa Legue, που μας δίνουν την ώθηση και την ψυχολογία να συνεχίσουμε όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Όπως είπα και πριν οι στόχοι είναι μεγάλοι, γιατί η ομάδα είναι πρωταθλήτρια”.

Πως βλέπεις τον όμιλο από εδώ και πέρα;

“Eίναι μακρύς ο δρόμος ακόμη, αλλά πιστεύω να περάσουμε εμείς κι ο Ολυμπιακός”.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ Ακαδημία

Στην… Ολλανδία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει αυθεντικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Μία προσπάθεια...
Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...