Γερμανία

Η selfie ενός πιτσιρικά που τον έκανε πιο χαρούμενο από ποτέ! (photo)

Μια απλή selfie φωτογραφία, με τον Μάνουελ Νόιερ, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Νορβηγία και Γερμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, έκανε έναν νεαρό να «πετάει» από χαρά.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και ενώ οι ποδοσφαιριστές πήγαιναν για τα αποδυτήρια, ένα μικρό αγοράκι «εισέβαλε» στο γήπεδο και κατευθύνθηκε τρέχοντας προς τον τερματοφύλακα της Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ.

Τι ζήταγε; Μια selfie φωτογραφία, με τον άσο της Μπαγέρν Μονάχου, ο οποίος φυσικά δεν του χάλασε χατίρι.

Η αντίδραση του παιδιού όταν έδειχνε τη φώτο στους δικούς του ανθρώπους, ήταν πραγματικά απίστευτη, αποδεικνύοντας πως το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός, καμία φορά είναι απλά μερικές μικρές στιγμές που θα κρατάμε όμως για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας.

 

moier_selfie

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πεντάρα η Εθνική Ελπίδων και… έχει το απόλυτο στα προκριματικά!

Μια ακόμη νίκη, την έκτη διαδοχική στα προκριματικά του...

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U19!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έδειξε το πρόγραμμα της...

“Έχουμε ταλέντο αλλά λίγες επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα”!

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε...

Ζήτησε συγκέντρωση στο πλάνο ο Ταουσιάνης!

"Συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο" απαιτείται ώστε η Εθνική Ελπίδων...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ