Ολυμπιακός

Επισκέφθηκε…Ολυμπιακό η ακαδημία Gladesville Ryde Magic! (photos)

Οι άνθρωποι της ακαδημίας “Gladesville Ryde Magic”, της οποίας η έδρα είναι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, βρίσκονται από την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, προκειμένου όλα τα μέλη της να ζήσουν μία…ελληνική εβδομάδα!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ:

Τα μέλη της αποστολής (30 τον αριθμό), μαζί με τους προπονητές, τους γονείς τους και τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού κ. Κυριάκο Τοχούρογλου, επισκέπτονται κάθε ημέρα από την Δευτέρα το Ρέντη ενώ ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα που ακολουθεί η Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις από τους τεχνικούς της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ξενάγηση στο Προπονητικό Κέντρο, γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, επισκέψεις σε Σχολές του Ολυμπιακού στην Αττική για φιλικά παιχνίδια, παρακολούθηση αγώνων της Ακαδημίας αλλά και της πρώτης ομάδας στο “Γ. Καραϊσκάκης” και φυσικά επισκέψεις στα αξιοθέατα της Αθήνας και του Πειραιά.

Τα παιδιά της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Γιάννη Μανιάτη, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα, ενώ το πρωί της Πέμπτης παρακολούθησαν το φιλικό παιχνίδι της U17 του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ και το βράδυ της ίδιας ημέρας τον αγώνα του Europa League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΠΟΕΛ.

Φυσικά θα παρακολουθήσουν και τους αγώνες των Νέων και της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με τις αντίστοιχες της ΑΕΚ την Κυριακή ενώ την Δευτέρα θ’ ανέβουν στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Τα μέλη της αποστολής έχουν εντυπωσιαστεί από τις εγκαταστάσεις στο Ρέντη και έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν εκείνες που ανήκουν στην Ακαδημία (γήπεδα, αποδυτήρια, γυμναστήριο, αίθουσα ψυχαγωγίας).

Τα στελέχη της ομάδας τίμησαν και τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργο Παύλου για την ευκαιρία που τους δόθηκε να επισκεφτούν και να “δουλέψουν” με τους ποδοσφαιριστές τους το “σπίτι” του Ολυμπιακού και κάλεσαν την Ακαδημία του Ολυμπιακού να επισκεφτεί το Σίδνεϊ.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας κ. Τζον Κολέτι δίνοντας την πλακέτα στον κ. Παύλου τόνισε:

“Είναι μεγάλη μας τιμή που μας δεχτήκατε στο σπίτι σας. Στην ομάδα μας υπάρχουν πολλοί Έλληνες και καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό είναι να τους φιλοξενεί ο Ολυμπιακός. Έχουμε εντυπωσιαστεί από το Κέντρο και σας περιμένουμε και εσάς στην Αυστραλία για ν’ ανταποδώσουμε την φιλοξενία”.

Ο κ. Παύλου από την πλευρά του σημείωσε:

“Το σημαντικό για εμάς είναι να βλέπουμε τα παιδιά χαμογελαστά και χαρούμενα. Θέλουμε να νιώθετε πως είστε στο σπίτι σας. Εύχομαι σ’ όλους σας να περάσετε καλά στην χώρα μας. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση σας. Να είστε βέβαια πως θα συνεχίσουμε να έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία”.

Η φιλοξενία εκ μέρους του Ολυμπιακού, όπως επισημαίνουν συνεχώς τα μέλη της ομάδας από την Αυστραλία, είναι άψογη και όλα τα παιδιά θα ήθελαν να παραμείνουν στην χώρα μας και στο Προπονητικό Κέντρο για ακόμη μια εβδομάδα!

Η αναχώρηση τους όμως για την Αυστραλία είναι προγραμματισμένη για την 5η Οκτωβρίου.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...