Γερμανία

Ντόρτμουντ: Οι πιτσιρικάδες που ίσως… την ανεβάσουν επίπεδο στο μέλλον! (photos/vids)

Στην φετινή Μπορούσια Ντόρτμουντ μπορεί κατά συντριπτική πλειοψηφία να υπάρχουν ποδοσφαιριστές έμπειροι, οι οποίοι έχουν “φάει με το κουτάλι” τα ευρωπαϊκά γήπεδα, παρόλα αυτά, η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει στο δυναμικό της δύο από τα μεγαλύτερα μελλοντικά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

Ο λόγος για τους Κρίστιαν Πούλισιτς και Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο πρώτος βρίσκεται από τα 16 του στις ακαδημίες της Ντόρτμουντ και ήδη, από πέρυσι είχε δείξει τα πρώτα δείγματα “γραφής” του πλούσιου ταλέντου του.

pulicic

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή γρήγορο, εκρηκτικό, με ποδοσφαιρικό θράσος ενώ επιδεικνύει απίστευτη ωριμότητα για την ηλικία του.

Όλα αυτά έκαναν τον Γιούργκεν Κλοπ να τον θέλει σαν… τρελός το καλοκαίρι για λογαριασμό της Λίβερπουλ, με τον Τούχελ όμως να τον έχει καθιερώνει στο αρχικό σχήμα της Μπορούσια την φετινή σεζόν.

Από την άλλη μεριά έχουμε τον 19χρονο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρεν. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ταλέντα της ηλικίας του!

doumbele

Με τις πρώτες του εμφανίσεις κιόλας, στα πρώτα καλοκαιρινά φιλικά έδειξε τα προσόντα του και έγινε από πάρα πολύ νωρίς ο βασικός δεξιός εξτρέμ της ομάδας και πλέον…δύσκολα θα βγει!

https://www.youtube.com/watch?v=1nw2r6x-4pY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμφάνιση τεσσάρων… ταχυτήτων για την U17 του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο του ΟΦΗ, επικρατώντας με...

Νίκη και κοντά σε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 του Λεβαδειακού,...

Πεντάστερη εμφάνιση για την U17 του Παναθηναϊκού!

Η U17 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 5-0 επί του...

Ήττα – σοκ για τον Παναθηναϊκό από τον Παναιτωλικό!

Ο Παναιτωλικός πέρασε από το Κορωπί, με σκορ 1-0...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία Ατρόμητος και ΑΕΚ!

Ατρόμητος και ΑΕΚ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, μετά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ