Ακαδημία

Athens Goalkeeper Academy (A.G.A.)!

Για άλλη μια χρονιά η Athens Goalkeeper Academy ανοίγει τις “πύλες” της για τους νέους και φιλόδοξους τερματοφύλακες του μέλλοντος.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 4 Σεπτεμβρίου 2016 | Talentabout.gr Team

Ο Χρήστος Λάμπρου και η Athens Goalkeeper Academy καλούν νέους τερματοφύλακες να μάθουν τα μυστικά του τέρματος και να γίνουν οι αυριανοί γκολκίπερ. Η θέση του τερματοφύλακα είναι σημαντική μέσα σε μια ομάδα και η ακαδημία υπόσχεται ότι ο κάθε αθλητής θα διδαχθεί τη θέση με σωστές και μοντέρνες μεθόδους προπόνησης όπου χρησιμοποιούν μεγάλοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα.

Η Athens Goalkeeper Academy θα χωρίσει τους αθλητές σε δυο γκρουπ των τεσσάρων ατόμων ανάλογα την ηλικία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της A.G.A:

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες, από την 1/9/2016 και για 5η συνεχόμενη χρονιά σας ανακοινώνουμε την λειτουργία της πρότυπης σχολής τερματοφυλάκων (Athens Goalkeepers Academy (A.G.A) Ο κύριος Χρήστος Λάμπρου μαζί με το τεχνικό επιτελείο του σας προσκαλούν να έρθετε κοντά τους, ώστε να σας μάθουν τα μυστικά της πολύ σημαντικής θέσης του τερματοφύλακα. Η εν λόγω θέση ως γνωστών, είναι ίσως από τις πιο νευραλγικές στο ποδόσφαιρο και χρίζει ιδιαίτερης προπόνησης και προετοιμασίας, ψυχικής και σωματικής. Το έμπειρο τεχνικό επιτελείο μας, σας εγγυάται πως θα διδαχθείτε την θέση του τερματοφύλακα σωστά, με σωστές και μοντέρνες μεθόδους προπόνησης και πάντα σε επιστημονικά επίπεδα προσέγγισης ανά ηλικιακή κατηγορία. Η κάθε ηλικία χρίζει ειδικής μεθόδου προπόνησης, ώστε να υπάρξει σωστή συνέχεια και πορεία του εκάστοτε τερματοφύλακα/αθλητή. Οι σύγχρονες μέθοδοι προπονητής επιβάλουν μεθοδολογία προπόνησης ανά ηλικιακή κατηγορία ώστε η εξέλιξη του εκάστοτε αθλητή να είναι ομαλή και με σωστές βάσεις προπονητικά. Η σχολή μας, είναι η πρώτη σχολή τερματοφυλάκων στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί ώστε να χρησιμοποιεί την μέθοδο COERVER COACHING στους αθλητές που θα συμμετάσχουν σε αυτήν. Η μέθοδος COERVER COACHING είναι παγκοσμίως γνωστή και χρησιμοποιείται από πολύ μεγάλα clubs σε όλο τον κόσμο(REAL MADRID, BAYERN, ARSENAL, κ.α.) στις ακαδημίες τους με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή. Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σχολή μας, συνεργάζεται πολύ στενά με τα προπονητικά team μεγάλων ποδοσφαιρικών σωματείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η σχολή μας έχει έρθει σε συμφωνία συνεργασίας για το αθλητικό υλικό και ρουχισμό που θα χρησιμοποιεί, με τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της (RG Greece), που εξειδικεύεται στα είδη τερματοφύλακα και προμηθεύει αθλητικό υλικό σε πολλούς γνωστούς και υψηλού επιπέδου τερματοφύλακες ανά τον κόσμο. Οι αθλητές που θα εγγραφούν στην σχολή θα προπονούνται σε (2) group των (4) ατόμων με ηλικιακά standard. Μπορούν να εγγραφούν αθλητές ηλικίας από 9 ετών μέχρι και επαγγελματίες που επιθυμούν να εξελιχθούν. Η σχολές μας έχουν έδρα το Αθλητικό Κέντρο Αγ. Κοσμά και η δεύτερη σχολή στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη Πάροδος Αγίας Αννης 46 ( απέναντι από το βόλεϋ του ολυμπιακού). RENTI ARENA FOOTBALL CLUB. που θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Πέμπτη από 15:00 – 21:00 Ελάτε κοντά μας να μάθετε την θέση του τερματοφύλακα ή να εξελίξετε τις ικανότητες σας.”

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες & εγγραφές:

( 693 95 94 325 – 697 01 56 993 )
Email:[email protected]

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ