Παρασκευή, 29/03/24
Αφιέρωμα

Αλέξανδρος Κατράνης: Ένας 18αρης με λαμπρό μέλλον! (photos)

Την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Ατρόμητου στα γήπεδα της Super League, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα, ο 18χρονος Έλληνας αριστερός μπακ Αλέξανδρος Κατράνης.

Ο νεαρός αμυντικός (γεννημένος το 1998) με την χθεσινή του εμφάνιση, άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, δείχνοντας ότι έχει προοπτικές προκειμένου να εξελιχθεί αρκετά στο μέλλον. Το δυνατό του σημείο στο παιχνίδι είναι οι προωθήσεις και οι σέντρες ακριβείας.

katranis_atromitos

Είναι γεννημένος στον Βόλο, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 4,5 ετών από την Αγία Παρασκευή του Βόλου ενώ στον Ατρόμητο τον έφεραν οι σκάουτερς κύριοι Αποστόλου και Μιχαλέτος, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν σε κάποιες δοκιμές που έκανε η ομάδα του Περιστερίου.

Τις δύο προηγούμενες σεζόν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της U20 του Ατρόμητου αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις και ποικίλα θετικά σχόλια ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι αποτελεί και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής νέων.

katranis_gre

Τα πρώτα… θετικά “δείγματα” γραφής με την ανδρική ομάδα, τα είχε αφήσει τον περασμένο Ιούλιο στο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Περιστέρι.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την εξαιρετική του παρουσία στην U20, “ανάγκασαν” την διοίκηση της ομάδας να του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με την ανδρών, το οποίο υπέγραψε στις 21/7 και θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα, είναι ο Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης, στου οποίου το επίπεδο ο Αλέξανδρος, θέλει κάποια στιγμή στο μέλλον να φτάσει, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη του πριν από καιρό.

Αυτό που συμπεραίνει κανείς λοιπόν είναι, πως ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

katranis_professional

Επιπλέον, έχει μεγάλες προοπτικές-προδιαγραφές προκειμένου να κάνει μία σπουδαία καριέρα σε πολύ υψηλό επίπεδο και να αποτελέσει βασικό πυλώνα του Ατρόμητου και της Εθνικής Ανδρών στο μέλλον.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...