Ακαδημία

Ακαδημία ποδοσφαίρου Γκέραρντ – Παπαδάκη! (photos/vid)

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο Στάδιο λειτουργεί μια νέα ακαδημία ποδοσφαίρου, όπου τα παιδιά θα μπορούν να μάθουν όλα τα μυστικά της στρογγυλής “θεάς” από τους Ευγένιο Γκέραρντ και Μανώλη Παπαδάκη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ακαδημίας:

akadimia_podosfairou_gerard

“Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο o Ευγένιος Γκέραρντς και ο Μανώλης Παπαδάκης ιδρύουν ακαδημία ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχοντας ήδη αρχίσει την εκπαίδευση στο παιδικό ποδόσφαιρο από το 2004 με το Eugenios Gerards Soccer Camp, πλέον θα προσφέρουν τις γνώσεις τους και τις υπηρεσίες τους ακόμα πιο μεθοδικά και με συνεχή προπόνηση και εκπαίδευση στα παιδιά.

14341650_1148784521851155_1190599638_n

Υπεύθυνος είναι ο προπονητής με εξειδίκευση στην τεχνική Μανώλης Παπαδάκης ο οποίος από το 2009 έως τον Ιούνιο του 2016 ήταν υπεύθυνος τεχνικής στην κορυφαία ακαδημία της Ελλάδας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο κύριος Παπαδάκης ο οποίος έχει την καθοδήγηση από τον κύριο Ευγένιο Γκέραρντ, έναν από τους καλύτερους προπονητές που έχει περάσει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον ΟΦΗ, υπόσχονται την επιτυχία της νέας ακαδημίας αλλά και την ανάπτυξη της!

Η ακαδημία με έδρα το Παγκρήτιο στάδιο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας και τα παιδιά να νοιώθουν ότι ανήκουν σε μία ακαδημία που σκοπό έχει καθαρά την ανάπτυξη τους ως άνθρωποι, αλλά και ως ποδοσφαιριστές. Τι καλύτερο για ένα παιδί να μαθαίνει ποδόσφαιρο σε φυσικό χόρτο, σε ασφαλείς εγκαταστάσεις και με προπονητές οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι στην βελτίωση πάντα με θετικό τρόπο προσέγγισης.

Γνωρίστε και εσείς την νέα ακαδημία ποδοσφαίρου Gerards – Papadakis Soccer Academy με δωρεάν προπονήσεις γνωριμίας μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

akadimia_gerards

Πληροφορίες:
Τηλ : 694 157 1901
facebook : Gerards.Papadakis
Γραμματεία : Παγκρήτιο Στάδιο θύρα 1″

Παρακολουθείστε το video-promo της ακαδημίας:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...