Κυριακή, 08/09/24
ΠΑΟΚ

Θετική παρουσία του 20χρονου Δεληγιαννίδη στο φιλικό Ξάνθη – ΠΑΟΚ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Εκ νέου εμφάνιση για τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη με την πρώτη ομάδα (αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρέμ) του ΠΑΟΚ και είχε θετική παρουσία παίρνοντας αρκετές πρωτοβουλίες.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής φέτος κλείνει τέσσερα χρόνια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ενώ ανήκει στη γενιά των… πρωταθλητών των “ασπρόμαυρων”, αφού έχει σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή, τόσο με την U17 του ΠΑΟΚ, όσο και με την U20.

Στα 20 του έχει καταφέρει να λογίζεται ως ποδοσφαιριστής της αντρικής ομάδας, αφού κατά κύριο λόγο προπονείται με την πρώτη ομάδα του “Δικεφάλου του Βορρά”.

Ωστόσο, αυτό που έκανε τον προπονητή του στην U20 και τώρα στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς να τον χρησιμοποιεί ως βασικό στους αγώνες των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου, είναι πως πρόκειται για ένα πολυεργαλείο.

Ο Δεληγιαννίδης μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ έχει την ικανότητα να τοποθετηθεί πίσω από τον επιθετικό εκεί που έκανε αρκετές φορές τη ζημιά στις αντίπαλες ομάδες κατά την θητεία του στην U20 του Δικεφάλου.

Εκτός όμως από τις επιθετικές του τάσεις έχει και αμυντικές αρετές, αφού στην Εθνική Ελλάδος Νέων αγωνίζεται ως ένα φουλ μπακ που έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες, αλλά μπορεί να επιστρέψει γρήγορα πίσω στη θέση του.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν πως πρόκειται για ένα ταλέντο που έχει όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παραμονής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο ρόστερ της ομάδας, ο νεαρός ήταν ο… μαθητής του “Σάλπι” με τον έμπειρο φορ να δίνει χρήσιμες συμβουλές στον νεαρό για τη συνέχεια της καριέρας του.

O ίδιος από την πλευρά του, δεν αποσπάται από όλα αυτά και συνεχίζει να δουλεύει για να πετύχει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την καθιέρωση του στον ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...