Παρασκευή, 29/03/24
Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα και επίσημα ο Τζανουλίνος!

Παίκτης της Κέρκυρας θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μάριος Τζανουλίνος με τον 20χρονο αμυντικό να πείθει τον Μιχάλη Γρηγορίου για τις ικανότητες του και να δίνει την έγκριση του για την απόκτηση του. Ο νεαρός αμυντικός ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού απ’ όπου είχε μείνει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου δοκιμάσθηκε για δυο εβδομάδες περίπου στους “Φαίακες” και έδειξε καλά στοιχεία με αποτέλεσμα να αποκτηθεί.

Την Τρίτη το μεσημέρι ο Τζανουλίνος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Κέρκυρας και εν συνεχεία ανακοινώθηκε από τους “Φαίακες” με την ανακοίνωση να αναφέρει:

“Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή,Μάριο Τζανουλίνο.

Ο Μάριος Τζανουλίνος, ο οποίος είναι 20 ετών (γεννημένος τον Απρίλιο του 1996) και η καταγωγή του είναι από το νησί της Τήνου, βρέθηκε σήμερα-Τρίτη 9 Αυγούστου 2016-στα γραφεία της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρακι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας(μέχρι το καλοκαίρι του 2019).

Αποτελεί«προϊόν» των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, στον οποίο άνηκε μέχρι και πέρσι. Το 2014 μάλιστα, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τους «πράσινους», ενώ είχε δηλωθεί και στη λίστα του Europa League.

Είναιδιεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων (U19) της Ελλάδας, ενώ καλύπτει με επιτυχία τόσο τη θέση του ανασταλτικού μέσου, όσο κι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Ο20χρονος ποδοσφαιριστήςδοκιμάστηκε στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας τηςΚέρκυραςκι έπεισε τον προπονητή της ομάδας,Μιχάλη Γρηγορίου, για τις δυνατότητες του, με αποτέλεσμα -μετά τη θετική εισήγηση του 43χρονου τεχνικού- η διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει στην απόκτησή του”.

Να σημειώσουμε ότι ο Τζανουλίνος είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που έχει πλέον στο ρόστερ της η Κέρκυρα και ο οποίος έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Παναθηναϊκό καθώς στους “Φαίακες” βρίσκονται ήδη οι Ζαραδούκας, Σιόντης και Γεωργίου που είχαν συνυπάρξει στα τμήματα υποδομών του τριφυλλιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...