Παρασκευή, 19/04/24
Ολυμπιακός

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βέργος

Με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Νίκος Βέργος, ο οποίος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στους “μερένχες” για το 2016-2017.

Ο 20χρονος επιθετικός θα στην Καστίγια, τη δεύτερη ομάδα των πρωταθλητών Ευρώπης, η οποία αγωνίζεται στη Segunda Division Β, την τρίτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Βέργος αγωνίστηκε και πέρυσι στην ίδια κατηγορία, με τη φανέλα της Έλτσε, μετρώντας δώδεκα συμμετοχές και δύο γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας. Ο διεθνής με τις U17, U18, U19 και U21 της Εθνικής Ελλάδας προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Στο συμβόλαιο του δανεισμού θα υπάρχει και υψηλή ρήτρα εξαγοράς του ποδοσφαιριστή, εφόσον πείσει τον τεχνικό της ομάδας και Αργεντινό πρώην μέσο της Ρεάλ, Σαντιάγο Σολάρι.

Συμπαίκτης του στην Καστίγια, μεταξύ άλλων και στην περίπτωση που δεν παραχωθεί, θα είναι το παιδί θαύμα της Νορβηγίας, ο 17χρονος μέσος Μάρτιν Όντεγκααρντ, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του σε επίπεδο ανδρών. Επιπρόσθετα στην Καστίγια αγωνίζονται και οι δύο γιοι του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ο τερματοφύλακας Λικά Φερναντέζ και ο μέσος Ενζό Φερναντέζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...