Κέρκυρα U17

Πρώτο φιλικό με ισοπαλία για την U17 της Κέρκυρας. Αναχωρεί για Νάουσα!

Χθες (11/8), η ομάδα U17 της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα έπαιξε το πρώτο της φιλικό ματς, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της για τη σεζόν 2016-17.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Καρπατσέλη αναδείχθηκε ισόπαλο δίχως τέρματα, εκτός έδρας, με την ομάδα του Αχιλλέα Νυμφών.

Ο Βαγγέλης Καρπατσέλης παρέταξε την ομάδα U17 της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ως εξής:

Α’ ημίχρονο: Παγκράτης, Γιώτας, Ι. Βλάχος, Γουλιάρμης, Μπάρδος, Κουλούρης, Σ. Ζωχιός, Ν. Βλάχος, Μπαλιού, Ν. Ζωχιός, Μποντίνι.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αυλωνίτης, Κωστάντης, Ρέβης, Λάζαρης, Γκόγκος, Παγιάτης, Χρήστου, Αγάθος, Ντέλης.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/8, 05:45) η U17 του συλλόγου αναχωρεί για το προπονητικό κέντρο στην περιοχή Τρία-Πέντε Πηγάδια Νάουσας.

Εκεί οι “μικροί” του συλλόγου μ’ επικεφαλής τον προπονητή τους, Βαγγέλη Καρπατσέλη, θα παραμείνουν για δέκα ημέρες προκειμένου να βάλουν τις βάσεις για μια επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο, η οποία περιλαμβάνει τη συμμετοχή της ομάδας στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα U17 της Superleague.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό – Μπαίνει χειρουργείο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη σοβαρό τραυματισμό, κάτι...

Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα φανέλα της Γαλανόλευκης!

Η adidas παρουσιάζει τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της...

Νίκη και συνεχίζει το αήττητο για τον Παναθηναϊκό!

Νικηφόρο πέρασμα από τις Σέρρες για τον Παναθηναϊκό, όπου...

Η Ρεάλ ετοιμάζει “τρελή” πρόταση για Έλληνα παιχταρά!

Πρόταση για Έλληνα παιχταρά φέρεται να ετοιμάζει η Ρεάλ...

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ εντάχθηκε στην Ακαδημία!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης ανέλαβε τον νέο του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ