Ατρόμητος U15

Πρώτη με Σεροπιάν για την U15 του Ατρομήτου!

Η U15 του Ατρομήτου πραγματοποίησε εχθές (08/8) την πρώτη της συγκέντρωση και τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον νέο προπονητή της ομάδας Μουράτ Σεροπιάν.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ, Τόλης Αποστόλου, παρουσίασε τον 46χρονο τεχνικό, λέγοντας: “Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω το νέο σας προπονητή που ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόταση μας. Είναι ένας προπονητής που σε νεαρή ηλικία έχει κάνει πολλά πράγματα στην καριέρα του και θα μάθετε πάρα πολλά απ’ αυτόν. Είστε πολύ τυχεροί που σε αυτή τη φάση της καριέρας που ξεκινάτε συναντάτε ένα καλό άνθρωπο και ένα καλό προπονητή.”

Με την σειρά του ο Μουράτ Σεροπιάν, μιλώντας στα παιδιά, επεσήμανε: “Με ενδιαφέρει πρώτα να είστε καλοί άνθρωποι έξω από το γήπεδο και καλοί μαθητές. Να σέβεστε τους συνανθρώπους σας και τους αντιπάλους σας. Θα είμαι απαιτητικός σε αυτά που θέλω να σας διδάξω. Μετά από πολλά χρόνια δουλειάς μαζί με άντρες, είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκληση αυτή που έχω μπροστά μου. Έχω ενημερωθεί για το ταλέντο σας και θα με ικανοποιήσει αν βάλω ένα λιθαράκι στην εξέλιξη σας.”

Βοηθός προπονητή παραμένει ο Βασίλης Γκούμας. Προπονητής τερματοφυλάκων ο Τάσος Μπαμπανιώτης, γυμναστής ο Γιάννης Ευαγγέλου, φυσικοθεραπευτής ο Δημήτρης Βασιλείου, έφορος υλικού ο Βασίλης Βλάχος και Γενικός Αρχηγός ο Δημήτρης Μπέτσης.

Στα παιδιά μίλησε και ο Θανάσης Κασπίρης, γενικός αρχηγός του ΑΠΣ Ατρόμητος, και τους ευχήθηκε να έχουν καλή χρονιά με πολλές νίκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε το τρίποντο στο… τέλος ο ΟΦΗ επί του Ατρομήτου!

Ο ΟΦΗ έφυγε από την έδρα του Ατρομήτου, επικρατώντας...

Έβγαλε το… εξάσφαιρο στη Λιβαδειά η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη από την Λιβαδειά, επικρατώντας...

Ατρόμητος για… φίλημα στην Κρήτη!

Ο Ατρόμητος έφυγε από την Κρήτη, επικρατώντας του ΟΦΗ...

Εμφατικό πέρασμα για τον ΟΦΗ από το Περιστέρι!

Ο ΟΦΗ πέρασε από το Περιστέρι, επικρατώντας με 4-0...

Διπλό για τον Αστέρα στην Καλαμάτα!

Με επιβλητική εκτός έδρας εμφάνιση, η U15 του Αστέρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ