Τρίτη, 16/04/24
Ατρόμητος U20

Νίκησε στη Θήβα η U20 του Ατρομήτου!

Η U20 του Ατρομήτου νίκησε στη Θήβα την τοπική ομάδα με σκορ 1-0, έχοντας πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κορακάκη έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και παρά τις πολλές αλλαγές η ομάδα παρουσιάστηκε ομοιογενής.

Το γκολ για την ομάδα του Περιστερίου πέτυχε στο 52’ ο Γιώργος Νταβιώτης με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα του Κάιο. Να σημειωθεί ότι η U20 του Ατρομήτου είχε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Για την U20 του Ατρομήτου ξεκίνησαν οι: Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Στρούγγης, Μαραγκουδάκης, Ντιντής, Παναγιωτόπουλος, Νταβιώτης, Ρομάριο, Φαρία, Δαλκαφούκης.

Έπαιξαν και οι Χαραλάμπους, Ιγκμπινόμπα, Ιμέρι, Παπαδογεωργάκης, Κάιο, Κουτρούλης, Σιάνος, Χανιώτης, Χατζοβασιλάκης, Λώλος.

Για την Θήβα: Μόνος (46′ Φαλαγγίτης (68′ Καρανάσιος), Κουτσούμπας (46 Ελέζι), Τσατσαρώνης (60′ Γκίκας), Ευθυμίου (70′ Γεωργίου Α.), Γεωργίου Π. (70′Χατζηλάμπρος), Μαυρόπουλος (46′ Κοτώρος), Μπέκα (46′Παναούλης), Δέδες (46′ Γκαράνης), Κατσογιάννης (46′Σπανός), Μεταξούλης (46′ Γιαλός), Αργυρίου (46′Τσοπάνης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης τσεκάρεται ως ο… νέος “Γκβαρντιόλ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Μπριζ, με... αρκετά μάτια πάνω του, που τον παρακολουθούσαν. Όπως έγραψε το Sportdog,...
UEFA Youth League

Το αφιέρωμα της UEFA για το Ολυμπιακός – Ναντ!

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο παιχνίδι την Παρασκευή, στην ημιτελική φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει...
Ολλανδία

Ακόμα συζητούν την… γκολάρα του Παυλίδη! (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά το Σαββατοκύριακο και στην Ολλανδία... έχουν να λένε για τη νέα γκολάρα. Η...
Ισπανία

Ο Μέσι δίνει την… Χρυσή Μπάλα στη Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μια κίνηση για να... στηρίξει την πρώην ομάδα του, δίνοντας μια από τις...
Plus

Η Κίνα έφτιαξε τη δική της… Σαντορίνη!

Μπορεί η καλοκαιρινή σεζόν για τα ελληνικά νησιά να μην έχει ξεκινήσει ακόμη επίσημα, ωστόσο οι προετοιμασίες...