Κέρκυρα U17

Ξεκίνησε η… δουλειά στη Νάουσα για την U17 της Κέρκυρας! (photos)

Στην πανέμορφη Νάουσα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (13/8) και για δέκα ημέρες η U17 της Κέρκυρας, προκειμένου να πραγματοποιήσει ​το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι ποδοσφαιριστές μετά από ένα πολύωρο ταξίδι έφαγαν και από το απόγευμα κιόλας  ξεκίνησαν προπόνηση. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής αλλά και ομιλία από τον προπονητή και επικεφαλής της αποστολής, Βαγγέλη Καρπατσέλη, για τη νέα χρονιά, τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους κανόνες που θα πρέπει ν’ ακολουθούν όλοι στην προετοιμασία. Από σήμερα Κυριακή (14/8) το πρόγραμμα εντατικοποιείται, με διπλές προπονήσεις.

Το τεχνικό τιμ που βρίσκεται στη Νάουσα και πλαισιώνει τον προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Καρπατσέλη, αποτελούν ο προπονητής φυσικής κατάστασης, Άγγελος Χαρίσης, και η γυμνάστρια και διατροφολόγος Άντζελα Γάτσιου. Στη Νάουσα είναι και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας U17, Σπύρος Χυτήρης.

Δείτε photos από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Παίζει” για να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Τζίμας!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

Σημαντική πρωτοβουλία για την Ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Αθλητισμός και αλληλεγγύη ενώθηκαν την Κυριακή 26 Απριλίου στο...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Έφυγε με τρίποντο από τον Βόλο ο Λεβαδειακός!

Ο Λεβαδειακός πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 3-1,...

“Χαλαρό” πέρασμα για τον Βόλο επί του Λεβαδειακού!

Νίκη για τον Βόλο, όπου επικράτησε με 3-0 του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ