Παρασκευή, 19/04/24
ΟΦΗ U19

Γερμανική… η νέα εμφάνιση της U19 του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με τη Στουτγκάρδη και στα πλαίσια αυτά οι κρητικοί παρέλαβαν μια πλήρη εμφάνιση ομάδας, προσφορά ενός απο τους κεντρικούς χορηγούς της Στουτγκάρδης (CITY SOCCER BREITMEYER INTERSPORT), την οποία και θα διαθέσουν στην U19 του ΟΦΗ. Η εμφάνιση θα χρησιμοποιηθεί φέτος από τη δεύτερη ομάδα του ΟΦΗ για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η προσφορά έγινε απο τον Gert Riehm, ιδιοκτήτη της γερμανικής αθλητικής εταιρείας, ο οποίος εντυπωσιάστηκε απο τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στην πρόσφατη επίσκεψη των στελεχών και χορηγών της Στουτγκάρδης σε αυτό.

Ο κ. Gert Riehm, είναι ένας φίλος της Κρήτης, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι για διακοπές.

Ο ΟΦΗ, με επιστολή του, ευχαρίστησε τον Γερμανό επιχειρηματία για την ευγενική του προσφορά και τον κάλεσε ξανά στο Ηράκλειο, τόσο στο αθλητικό κέντρο, όσο και στο γήπεδο της ομάδας (Γεντί Κουλέ), προκειμένου να παρακολουθήσει επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

“Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την επικοινωνία με τους ανθρώπους της Στουτγκάρδης, με στόχο αυτή η συνεργασία να επεκταθεί και σε άλλα επίπεδα, ενώ ισχύει πάντα η πρόσκληση που έχει απευθύνει ο ΟΦΗ στη Γερμανική ομάδα, για την αξιοποίηση του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, είτε για προετοιμασία, είτε για φιλικά παιχνίδια, είτε για τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Στην φωτογραφία, ο προπονητής της U19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, ο τεχνικός διευθυντής Μηνάς Πίτσος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Γαυγιωτάκης, παραλαμβάνουν την εμφάνιση για λογαριασμό της U19 του ΟΦΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...
UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...
UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...
UEFA Youth League

Μεγάλη ευκαιρία για Κωστούλα – “Απάντησε” σε… κενή εστία...

Ολυμπιακός και Ναντ είχαν από μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να...
UEFA Youth League

Η μεγάλη απόκρουση του Σίνα – Κράτησε το μηδέν!

Ο νεαρός τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του, από ένα βέβαιο γκολ σε μια ύποπτη φάση. Στο 15ο λεπτό...